Hovudside

Min Bissell Carpet Cleaner lekker vann fra tanken

by Walther

Bissell teppe rengjøringsmidler bruker et system av tanker å varme opp vaskemiddelet og vannblanding og hold det skitne vannet trekkes opp fra teppet under rengjøringen. Disse tepperensemidler har også en rekke av rensebørstene, og et sett av om bord verktøy for å rense møbeltrekk, trapper og andre overflater. Dersom vannet fra tankene lekker, er den sannsynlige årsak enkel i naturen og relativt lett å løse.

Top Tank


En sannsynlig årsak til at det er vann lekker fra tanken er at det ikke er riktig plassert. Unlatch toppen tank ved å løfte opp på tanken låsen deretter trekke tanken opp og ut av teppet renere. Koble fra tanken ved å løfte opp på håndtaket, betale oppmerksomhet til leppe på toppen tank som passer inn i et spor på bunnen tank. Kontroller at toppen tanken er fylt med varmt vann.

Bottom Tank


Koble toppen tank fast til bunntanken ved å hekte leppen på den øverste tanken inn i sporet på baksiden av den nederste beholderen. Skyv toppen tank ned og klinke de to tankene lukket sammen med den bakre låsen. Dersom tankene ikke er låst sammen på riktig måte, kan vann lekke ut. Still de tilkoblede tanker på Bissell teppe renere og stille opp tappene på bunnen av tankene inn i sporene på støvsugeren. Trykk ned til tankene i lås.

Formula Tank


Lokal formelen tanken på baksiden av maskinen. Løft den ut og sørg for at den er fylt med vann og rengjøringsmiddel. Vri lokket med klokken fast, før det er sikkert, som en løs hetten kan resultere i en lekkasje under drift. Still formel tanken tilbake inn i teppet renere og trykk ned til den sitter godt på plass.

Overløp


En annen mulig kilde til vann lekker fra tankene på en Bissell teppe renere er hvis tanken er for full. Fyll hver tank bare til "Max" linje. Ikke overfyll. Formelen tanken skal fylles med rengjøringsmiddel opp til "Formula" linje, etterfulgt av varmt vann til "Fyll" -linjen. Lukk alltid lokket eller lokk på hver tank fast.