Hovudside

Hvordan lage en røykdetektor Stop Chirping

by Walther

Hvordan lage en røykdetektor Stop Chirping

Hvordan lage en røykvarsler stopp kvitre? Problemet er mest sannsynlig lett løst!

Med brannsesongen kommer opp og vurderer de ødeleggende effektene av brann i enhver årstid, er det viktig at røykvarslere er i tipp topp stand.

En kvitre røykvarsler kan kjøre deg bananer, men det også signaliserer noe mye mer alvorlig - at du ikke har beskyttelse av branndetektor.

Bruksanvisning


•  Skift ut batteriene - Det første trinnet i hvordan å lage en branndetektor stopp kvitre er å bytte batterier. Skru av branndetektor og sjekke hvilke batterier modellen tar. Sett batteriet og branndetektor tilbake til taket.

•  DUST branndetektor - Hvis branndetektor fortsetter å kvitre, prøv dusting det. Eiere er ment å tørke støv sine branndetektorer to ganger i året. Det er ofte støv eller spindelvev i sensoren. Fjern branndetektor og batterier og bruke vakuum børste støv grundig. Returbranndetektoren til taket.

3 Sett på branndetektor - Hvis branndetektor er fortsatt kvitrer, er det en sjanse for at batteriholderen eller kretsen har gått dårlig. Hvis brannvarslere er koblet sammen, kjøpe samme modell og erstatte det. Branndetektorer er ganske billig og fravær av kvitrende og følelsen av sikkerhet vil være vel verdt det.

Tips og advarsler


  • Hvis du skifter batterier og støvtørking brann detektor ikke fungerer kan det være lurt å be brannvesenet om de vil sjekke det for gratis eller leie en profesjonell før du kjøper en ny.
  • Hvis du kjøper en ny branndetektor ikke løser problemet ditt, ta kontakt med en profesjonell.