Hovudside

Hvordan bruke en boks Fan å forbedre Klimaanlegg

by Walther

Hvordan bruke en boks Fan å forbedre Klimaanlegg

Mange er lettet av lavere ettervinter elektriske regninger bare for å bli slått ut av de høyere regninger i løpet av sommeren måned, som er forårsaket av bruk av deres klimaanlegg. Det er flere måter å redusere disse varmere vær elektriske regninger, fra å heve termostat på klimaanlegget for å installere takvifter å sirkulere kjølig luft. En annen billig verktøy som alle kan bruke er en boks fan, som du plasserer strategisk rundt hjemmet for å kjøle det for mindre.

Bruksanvisning


•  Sett en boks fan foran klimaanlegg vinduet enhet eller lufte med luftstrømmen presser utover. Dette vil tillate kjølig luft som kommer fra enheten til å sirkulere lenger inn i rommet.

•  Plasser en boks fan foran eventuelle trapper i hjemmet. Dette vil tillate kjølig luft fra første etasje til å sirkulere oppe å kjøle andre etasje mer effektivt.

•  Plasser boksvifter inne rom som i dag blir okkupert. Dette gjør at folk i rommet for å bli avkjølt uten å sløse strøm på å senke temperaturen i områder som ikke er i bruk.

•  Plasser en boks fan inn åpne vinduer om natten. Dette vil trekke i kjølige natteluften, som vil holde temperaturen i huset lavere gjennom morgentimene og tidlig på dagtid.

Tips og advarsler


  • Ikke la på boksvifter som opererer på et tidsur når du ikke trenger, for eksempel når familien ikke er hjemme. Rengjør boksen vifteskiver en gang i året med en fuktig klut for å fjerne skitt eller lo som har bygget opp, noe som vil bidra til at viften kjører mer effektivt.
  • Hold boksen fans utilgjengelig for små barn. Unngå å forlate boksen fans i vinduet når det er regn i prognosen.