Hovudside

Hvordan bruke en Power murskje for Concrete Like a Pro

by Walther

Hvordan bruke en Power murskje for Concrete Like a Pro

Bruk av strøm sparkel ordentlig gir gjør-det-selv konkrete prosjekter en profesjonell vises finish. Et strøm sparkel er en multi-purpose verktøy. Ved bruk av flere kniver, de strømglatte nivåer betongen jevner deretter overflaten. Sparkelen motor gjør arbeidet mindre intensivt for betongbehandler, men ved hjelp av sparkel krever skikkelig kunnskap om verktøy - og ofte praksis - for å få et prosjekt til ønsket nivå. Følg alltid produsentens guide for den spesifikke modellen av makt sparkel, sammen med de grunnleggende tips for bruk.

Bruksanvisning


•  Fest flyte blad til strøm murskje og sette rpm til en lav hastighet. Juster bladet til null pitch for et flatt underlag.

•  Kjør strøm sparkel over betongen så snart det begynner å kurere. Når betongen viser de første tegn på herding, trykk på strøm sparkel og tilbake over betongen for å lage en glatt og jevn overflate. Hvis maskinen har overlappende blader, er kortere bevegelser nødvendig. Bevege seg sakte langs kantene og i hjørnene.

•  Endre sparkelen er bladet til etterbehandling blad og justere rpm og tonehøyde. Behandling krever en høy rpm nivå og en svak banen. For en røffere finish, legge mer pitch til bladet.

•  La strøm sparkel over betongen i en side til side bevegelse. Bevege seg sakte, slik at den høye rpm nivå for å gjøre jobben.

•  Gjør et nytt drag med makt murskje med etterbehandling blad. Fokusere på noen områder som ikke er glatt eller ikke passer inn i mønsteret som skapes av bladet i den første etterbehandling økten.