Hovudside

Squash Plant Plutselig visnet

by Walther

Squash Plant Plutselig visnet

Diagnostisering årsaken til visner i squash planter er viktig fordi, mens wilt er noen ganger et midlertidig problem, lett fast, noen mer alvorlige infeksjoner dreper ikke bare din squash, men infisere andre planter i hagen din. Når visse infeksjoner komme inn på jord, kan de fortsatt å utgjøre et problem i årene som kommer.

Vanning


Riktig vanning er viktigst når squashfrukter setter og voksende. Dyrkere bør vann til en dybde på 6 inches, som squash er dype planter og mangel på vann kan føre til visner, og tilveiebringe en mengde vann ekvivalent til 1 cm nedbør per uke. Mengden og hyppigheten av vanning avhenger av din soilâ € ™ s sammensetning, som plantene vokser på fritt drenerende jord - for eksempel sandbunn - kan trenge hyppigere vanning. Har ikke vannplanter fra ovenfor, på grunn av faren for soppsykdommer.

Skadeinsekter


Bladlus, squash vintreet boremaskiner og squash bugs forårsake wilt. Bladlus inneholde virus som kan føre til wilt, forkrøplet planter og gulnede blader. Bladlus kan sprøytes bort med vann eller fjernes for hånd. Wilt er en av de første tegn på squash vintreet borer angrep, ofte starter med wilt i perioder med sol. Berørte planter bør fjernes. Squash bugs bli et problem når deres fôring påvirker planta € ™ s karsystemet, forårsaker wilt. Bare tunge angrep eller angrep av svært unge planter føre til store problemer.

Bakteriell Wilt


Bakteriell wilt er forårsaket av bakterien Erwinia tracheiphila, men spredt av agurk biller når de beiter på en infisert plante, deretter mate på en sunn plante. Infeksjonen fører squash blader til å sykle fra wilt på dagtid, til utvinning av neste dag. Wilt er ofte verre tidlig i sesongen, men siden bakteriene påvirker karsystemet av planter, wilt kan reise lengden av vintreet, forårsaker wilt eller død av hele anlegget. Hvor lang tid for smitte til fremgang er avhengig av type og variasjon av squash, med sommer squash viser mer spenst og gresskar succumbing innen to uker.

Soppinfeksjon


Phytophthora sykdom på planter påvirker ikke bare squash, men tomater, bønner og pepper planter. Infeksjonen presenterer med vann-gjennomvåt lesjoner. Anlegget forlater wilt, og røttene og krone av anlegget kan bli svart. Frukten kan være dekket med hvit sopp og kan råtne. Når innført, blir hele anlegget infisert. Denne sykdom på planter sprer seg etter varme, våte forhold, beveger seg gjennom vannet. Soppen lever i jord og plantemateriale og kan vedvare i år. Anlegget på steder med god drenering, vent i tre år mellom beplantning av mottakelige avlinger og rense alle verktøy mellom bruk på potensielt berørte planter.