Hovudside

Gjør Varmepumper Break Hvis klimaanlegget drives i kaldt vær?

by Walther

Gjør Varmepumper Break Hvis klimaanlegget drives i kaldt vær?

Varmepumper kan fungere som både ovner og klimaanlegg. Fremgangsmåten i begge funksjoner er lik, bare reverseres. Når du varmer opp, samler varmepumpen varm luft fra utsiden og bringer det innendørs, heller enn å spre innendørs varme bort fra huset, som det gjør når kjøling. Varmepumper er konstruert for å operere i kalde forhold, men de fremdeles kan utvikle problemer.

Heat Pump Cooling


Varmepumper trenger vanligvis ikke kjøre air condition funksjoner i kaldt vær. Men hvis du skulle sette varmepumpen til å kjøle huset ditt i løpet av vinteren, det ville være i stand til å gjøre det enkelt. Varmepumper kjølig ved å samle varme fra luften i huset ditt og flytte det, via kjølemediet, til luften utenfor. De kalde forholdene faktisk la pumpen slipper varmen lettere.

Cold Weather Damage


Det kalde været kan skade varmepumper, men det er ikke avhengig av hvilke funksjoner varmepumpen presterer. Ice kan bygge opp på utendørs spoler. Med isen blokkerer varmeoverføring, kan termisk energi ikke passere så lett og varmepumpen vil ikke drive så effektivt. Denne isen kan også slites ned og skade spoler.

Varmepumpe


Når en varmepumpe forsøker å varme i kaldt vær, går den inn i et problem. Flytte varme til kald luft er lett, men å trekke varme fra kald luft kan være svært vanskelig. Hvis temperaturen synker under 45 grader eller så, kan varmepumpen ikke være i stand til å skape mye varme i det hele tatt. Dette fører til lange løpesykler og eventuell svikt i varmepumpe, men de fleste pumper har sikkerhetsfunksjoner som slår pumpen ned når det ikke kan varme på riktig måte.

Elektriske Elements


Det kalde været svakheter varmepumper kan gjøre det virke usannsynlig at de ville bli brukt i kaldere klima. Men mange pumper har et elektrisk varmeelement montert som kan skape varme ved kalde forhold. Det elektriske element er mye mer kostbart å bruke, men det kan bidra til å beskytte en varmepumpe når det er nødvendig.