Hovudside

Hvordan holde skjærebrett Clean

by Walther

Hvordan holde skjærebrett Clean

Når rydde opp etter en lang måltid, er en viktig rengjøringsoppgave rengjøring av skjærebrett. Skjærebrett kan være laget av mange ulike materialer, men uansett hvilket materiale skjærebrett er laget av må du holde den ren. Her finner du fem måter å rengjøring skjærebrett, som alle er trygge og effektive.

Bruksanvisning


Rengjøring Skjærebrett


•  Rengjøring av styrene med såpe og varmt vann er den mest vanlige metode for rensing skjærebrett. Enten la dem lufttørke eller klapp dem tørre med et rent, tørt håndkle. Du kan også rengjøre porøse akryl, plast eller glass boards og heltre styrene i oppvaskmaskinen.

•  En ekstra tiltak for å rengjøring skjærebrett er å lage en løsning av 1 ss. uparfymert flytende klor blekemiddel til en gal. med varmt vann. Flom denne løsningen på skjærebrett og la den stå i minst 30 minutter. Skyll av med rent varmt vann. Etter dette, kan du også la styret lufttørke eller tørk.

•  Det er alltid alternative rensemetoder, hvis du ser etter dem. En annen måte å rengjøre et skjærebrett er å strø havsalt på den. Deretter skjærer en frisk sitron i to og bruke sitron å skrubbe salt på bordet. Til slutt, skyll av styret. Sitron er en naturlig snerpende og rensemiddel. Denne metoden vil ta bort eventuelle flekker og la en frisk, ren lukt på skjærebrett.

•  En annen naturlig metode for rensing skjærebrett er å vaske bordene med to forskjellige stoffer. Først vaske med 3 prosent hydrogenperoksid og la stå i 10 minutter. Skyll. Deretter vaske bordene med hvit destillert eddik, la virke i 10 minutter, og skyll igjen.

•  En siste naturlig metode for å rense et skjærebrett er å gjøre en antibakteriell spray. Bland 10 dråper lavendel eterisk olje med en kopp vann i en sprayflaske. Riste flasken for å blande ingrediensene. Deretter spray innholdet på skjærebrett å rengjøre. Ikke skyll.