Hovudside

Hvordan Mix Shellac

by Walther

Hvordan Mix Shellac

Blanding skjellakk med denaturert alkohol er referert til som et kutt. Shellac er avledet fra kokongen sekret av Laccifera lacca, oftest kjenner som Lac bug fra India. Det er en naturlig harpiks som er samlet fra trær der Lac insekter lever og raffineres til et tørt fnugg som må oppløses i en løsning av denaturert alkohol før det kan brukes på tre. Mens forhåndsblandede lakk er allment tilgjengelig i prepackaged form, de fleste spillerne foretrekker å blande sin egen skjellakk for å sikre sin friskhet.

Bruksanvisning


•  Legg den rødsprit til blandebeholderen. Måle nøyaktig 1/2 gallon av denaturert alkohol og legge den til blandebeholderen.

•  Mål tørre skjellakk flak. Ved hjelp av måleskala, veie den tørket skjellakk ut til £ 1

•  Bland tørket skjellakk med rødsprit. Tilsett de tørkede flak skjellakk til den denaturerte alkohol og blandes kontinuerlig i ett minutt inntil det er fullstendig oppløst.

•  Rør ofte under bruk å sikre at uoppløste partikler ikke danner på bunnen av beholderen.

Tips og advarsler


  • Disse instruksjonene er for en 2-lb. klippe; bør du ønsker en mørkere skjellakk, øke mengden av skjellakk, men gjør det i enda trinn på £ 1 per gallon eller 1/2 kg til 1/2 gallon.
  • Bruk vernebriller og alkohol sikre hansker for å beskytte øynene og hendene, og bruke ekstrem forsiktighet ved håndtering av rødsprit. Skulle du få rødsprit i øynene, skyll godt med vann i 10 minutter og kontakt lege.