Hovudside

Liste over Kohler badekar inventar

by Walther

Kohler gjør et bredt spekter av badekar inventar. Hver modell-serien har en rekke inventar, inkludert badekar tuter, dusjhoder, kraner og hånddusj. Kunder vanligvis velge en linje, og velg deretter typen innslag i den linjen som passer best til deres behov.

Single-håndtak badekar kraner


Med bare ett håndtak, disse kranene kontrollere både varmt og kaldt vann med en enkelt enhet. Kranene inkludere alternativer som termostatventiler, som holder vanntemperaturen stødig selv når trykket synker, og skåldingsbeskyttelse. De fleste har justerbare håndtak slik at du kan øke eller senke vanntemperaturen. Alle Kohler sin modellseriene har en single-håndtak badekar kranen, inkludert den nye Purist og stillheten linjer.

Dobbelt Håndter badekar kraner


Et utvalg av dobbel-håndtak kraner er tilgjengelig gjennom Kohler også. Disse kranene har to håndtak for å kontrollere varmt og kaldt vann. Du vil finne at alle stilene er tilgjengelige i både enkelt- og dobbelt håndtak kraner, slik som Mistos, Forte og Devonshire modellseriene. De doble håndtak modellene kommer i veggmontering eller kar-mount stiler, hvor kranen håndtakene og tut festene på siden av karet. Dette er også referert til som en romersk badekar design.

Hånddusjer


En hånddusj er en tryllestav eller dusj hodet holdt i hånden. Den kobles til dusjhodet, men er fri til å bevege seg rundt, og tilbyr mer allsidighet. Kohler har flere hånddusjer for nesten hver modell linje, for eksempel Devonshire, Flipside og Fairfax modeller, og noen har flere kamper. Devonshire luksus hånddusjen har en justerbar dusjgarnityr base på veggmonterte barer, for eksempel. Forte modell linje har en justerbar, multifunksjon hånddusj med pulserende, massasje og regelmessig spray funksjonalitet. Mange modeller har en lignende innstilling å legge til din dusjopplevelse. De fleste modellseriene har en hånddusj i krom eller børstet nikkel finish.

Dusjhoder og tuter


Hver Kohler modell linje har en matchende dusjhode og tut å gå sammen med kranen. Å fortsette sin design tema, Forte, Devonshire, Fairfax, Stillheten, Purist, Alteo og annenhver modell linje har både en fast dusjhode og badekar tut i enten børstet nikkel eller krom. Dusjhoder inkluderer enten en luftig stråle bare, eller en pulserende massasje og lufting spray kombinasjon. I likhet med de hånddusjer, alle de faste dusjhoder kommer også i børstet nikkel eller krom.