Hovudside

Lekkasje i en tappekran Sprøyter

by Walther

Tappekran sprøyter er praktisk når du rengjør retter fordi de er mer mobile enn vasken hodet. Denne mobiliteten er den viktigste årsaken til deres popularitet. Når disse elementene lekke, er det et par ting skjer. Lekkasjen er lett å reparere, og hvis du noen gang har reparert en kran før, vil prosessen virke ganske kjent.

Patron Lekkasje


En tappekran sprøyta er en uvanlig element fordi det dusjer oppvasken med en strøm av vann gjennom mange ulike hullene. Men disse elementene fortsatt bruke en patron for å redusere vannmengden. Faktisk er det ganske enkelt dyse festet til kroppen av kranen. Kassetten er fortsatt opererer vannstrømmen. Håndtaket av kranen er skrudd på, slik at vann strømmer til sprøytehodet. Når sprøyta hodets knappen er deprimert, kommer vannet ut av spray hodet. Så lekker begynner i patronen selv, ikke sprøytehodet. Hele sprøytehodet ikke er tilveiebringe et medium for å lage en vanndusj.

Reparere Patron Lekkasjer


Å fikse en sprøyte hodet lekkasje, utveksle kranen patron med en helt ny en. Ta av pegrep ved å skru justeringsskruen med en umbrakonøkkel og skyve den av. Skru av panser eller kuppel cap under håndtaket, og trekk kassetten ut. Alt som gjenstår er å skifte ut patronen med en ny og montere kranen, som løser lekkasjer i sprøyter hode kraner som forekommer nær bunnen eller kranen hodet.

Erstatte Broken Sprøyter Leder


En ødelagt sprayer hode vil føre til en lekkasje fra sprøyta hodet selv. Når dette skjer, erstatte kranen patronen vil ikke løse problemet. Slå av vannet til vasken tappekran ved å lukke begge pipe ventiler i vasken skap. Vri toppen av sprøyta avverge for å skru den fra basen i nærheten av slangen. Ta ut vaskemaskin og klippet med en liten skrutrekker, og erstatte den ødelagte dusjhodet med en ny sprøyte hodet. Dette stopper felles sprøyta hodet lekkasje.

Erstatte Sprayer Unit


Et annet alternativ er å erstatte hele sprøyta hodet enhet inkludert sprøyta og slange, som løser lekkasjer oppstår under vasken. Hvis vasken kabinettet er våt, se etter lekkasjer langs vaskemaskin der sprøyta slanger kobles til bunnen av vasken. Hvis du ser en lekkasje her, slå av vannet ved å slå både vannrør ventiler. Skru av slangen med en bassenget skiftenøkkel. Skyv slangen og sprøyta hodet ut av vasken, og erstatte dem med en ny slange og sprøyta hovedenheten. Du må kanskje skru sprøyta hodet eller kutte den gamle slangen for å fjerne hele enheten.