Hovudside

Typer av bearbeidede Grus

by Walther

Typer av bearbeidede Grus

Alle som leter etter en kostnadseffektiv måte å skape en spasertur eller oppkjørselen bør vurdere grus som en effektiv løsning. Bearbeidet grus er en menneskeskapt skapelse som kombinerer flere forskjellige materialer, i henhold til Environmental Protection Agency. Grus behandlingen omfatter en blanding av sten, sand og fine partikler, som er med hell oppnådd gjennom aggregat testing.

Leire-basert Grus


Behandlet gravels ofte inkluderer tilføyelsen av leirpartikler, ifølge Innkjørsel tips. Leire virker som en standard og billig komponent for å gi grus kroppen, og det gir et klebeelement for alle gjenværende materiale til naturlig kompakt. Leire-baserte grus kan finnes på de fleste lokale hjemme forsyne butikkene. Eksponering for overdreven regnvann kan slå leire til en tykk og klissete rot.

Fin grus


Grus laget hovedsakelig av fine partikler gir noen gangvei av myk og fleksibel tekstur. Fine partikler blandet med leire, bemerker EPA, er nyttige for både våte og tørre årstider å forlenge bindingen av grus. Fine tekstiler å opprettholde en jevn kjører eller går overflaten og vil raskt tørr og re-herde i varme temperaturer. Alternativt mangler en sand-basert grus kapasitet til å kompri- mere så vel som dens leire-baserte motstykke.

Resirkulert Grus


Resirkulert grus er prosedyren for re-prosessering alderen grus for alternativ bruk. Aldrende grus er knust og re-behandlet gjennom en grus mølle og ofte blandet med friske materialer. Asfalt, betong og tegl er tre standard materialer som brukes i etableringen av resirkulert grus, ifølge Innkjørsel tips. En resirkulert grus veien vil holde opp et minimum av en full 12 måneders eksponering til de naturlige elementer, før eventuelle senere og kostbare toppbelegg.

Konstruksjon


Bygging av et grusveien krever sitt eget sett av distinkte krav. Mens en grus innkjørsel, kan vare livet ut, trasé - innkjørsler eller på annen måte - er mest egnet til rette flater. Pathways med skarp oppover- eller nedoverbakker risikerer å ha grus posisjonering forstyrret ved sterk nedbør.

Gitt den porøse natur grus, må pathway eiere forstå at ugrasbekjempelse er nødvendig fordi pesky plantelivet kan vokse opp gjennom steinen. Likevel er grus brukbart som en vei seg selv eller som en base for en konkret toppbelegg.