Hovudside

Slik fjerner Yard Utklipps

by Walther

Slik fjerner Yard Utklipps

Hvis du har et verksted for å ta vare på, fjerne gresset og andre verftet rusk blir en helårs arrangement. Planter, trær, busker og gress stå i behov av vanlig trimming, beskjæring og kutte vedlikehold. Opp gresset på bakken etter å ha arbeidet i gården må renses opp for å forhindre insekt og gnager problemer. Disse hauger kan også føre til spredning av sykdommer skadelige vennlig vegetasjon. Mens noen gresset kan legges i komposthaugen, andre trenger å bli fjernet fra verftet helt.

Bruksanvisning


•  Rake alle gresset i bunker i nærheten av der de ble kuttet. Bruke et blad rake på de lysere utklipp og hage rake på de tyngre gresset.

•  Reise til hver haug og plukke opp gresset opp med rake tinder og hånden din. Sett dem i en trillebår.

•  Haul opp gresset til baksiden av en pickup lastebil og kaste dem i seng. Hold bakluken stengt. Alternativt bag mindre utklipp i biologisk nedbrytbare plen avfallsposer og bundle pinner og kvister som anvist av kommunalt avfall fjerning programmet eller søppel entreprenør.

•  Haul opp gresset til en nekte senter for verftet avfall. Betale disposisjon avgift og deretter losse det klipte gresset. Bruk en rake og en kost til å få dem ut av pickup lastebil seng. Plassere verftet poser og bunter curbside på pick-up dag, hvis det er aktuelt ..