Hovudside

Slik fjerner Blood From Cotton Klær

by Walther

Blod på bomull klær er ikke vanskelig å fjerne, spesielt hvis du behandler varen veldig raskt. Du kan få ut gamle flekker også, mesteparten av tiden, men du må kanskje jobbe litt hardere. Det er noen regler om å få blod ut av tekstiler. Vanntemperaturen er meget viktig. Hvis du ikke bruker den riktig vanntemperatur på disse flekkene, kan du ende opp med å sette flekken.

Bruksanvisning


•  Hold klær under en vask tappekran. Kjør kaldt vann over flekken. Kald er den beste temperaturen for blodflekker. Bruk aldri varmt vann da dette vil sette denne typen flekken.

•  Gni stoffet sammen som vannet fortsetter å strømme over flekken. Dette bidrar til å løsne mer av blod fra bomullsfibre.

•  Still artikkel av klær i vasken og skru av kranen. Hvis materialet er hvit, hell 3 prosent ig hydrogenperoksyd over flekken (hydrogenperoksyd har milde blekeegenskaper, og kan svekkes fargede elementer). La den sitte i 15 minutter, og skyll den i kaldt vann.

•  Hell sjampo på flekken, som foreslått av Mrscleanusa.com. Gjør dette trinnet om du har behandlet det med peroxide eller ikke. Bruk en tannbørste til å skrubbe sjampo inn i bomullsfibre.

•  Plasser klær i vaskemaskinen. Kjøre det gjennom en full vask med kaldt vann og vaskemiddel. Henge elementet tørke. Mens det er vått, kan du ikke være i stand til å fortelle om noen flekken fremdeles. Hvis du for tidlig plassere den i en varm tørketrommel, vil flekken satt og være vanskelig å fjerne.

Tips og advarsler


  • Hvis flekker igjen etter vask, behandle flekken med en kommersiell flekk forvask behandling og vask igjen elementet i kaldt vann.
  • Hvis blod metter et stort område av klær, suge elementet i kaldt vann og vaskemiddel i flere timer (eller over natten) for å frigjøre så mye av blodet som mulig før du setter det gjennom en vaskesyklus.