Hovudside

Slik fjerner kroppslukt fra polyester

by Walther

Polyester stoffer har en tendens til å holde på kroppslukt, selv etter rengjøring i en vaskemaskin. Hvis youâ € ™ ve allerede vasket din polyester, men det har fortsatt en dårlig lukt, må du ta noen ekstra skritt. Jo lenger du venter med å vaske klær, jo lengre tid vil det ta å få lukt ut. Vask polyester klær så snart du kan etter iført den.

Bruksanvisning


•  Kjøp aktivt kull for å fjerne lukt fra et hjem forbedring butikken eller rengjøring forsyning butikken. Youâ € ™ ll finne det selges vanligvis i nettingsekker eller plater. Hvis du canâ € ™ t finne aktivt kull, gå til dyreforsyningsområdet og se etter en pose med kattesand som sier det inneholder aktivt kull.

•  Plasser aktivt kull i en plastbeholder. Sett klær i samme container. Pass på at klærne er tørre først; hvis den ikke er det, henge den tørke på forhånd.

•  Lukk lokket og la den over natten. Sjekk på klærne neste morgen. Hvis det fortsatt har noen lukt, la den før neste dag.

•  Fjern polyester klær fra beholderen. Sette klærne i vaskemaskinen. Begynne å fylle den med varmt vann. Tilsett vaskemiddel og en kopp natron til vask og la maskinen kjøre gjennom en full vask og skyll syklus.

•  Ta klær ut av vaskemaskinen og kontroller at ikke mer lukt er til stede. Hvis det er, kjøre det gjennom en vaske- og skyllesyklusen igjen, ved hjelp av vaskemiddel og natron. Hang tørke eller tørketrommel lav (eller etter anvisning på plagget etiketten).

Tips og advarsler


  • Du kan bruke natron hver gang du vasker for å hindre lukt fra å vende tilbake. Borax er også en veldig god lukt fighter og er trygt for de fleste stoffer.