Hovudside

Hvordan å fjerne røde flekker fra Poly Cotton

by Walther

Nøkkelen til å fjerne røde flekker fra poly bomull er å gjøre det så snart som mulig. Jo lenger et rødt fargestoff flekker fra mat, drikke eller andre elementer har å tørke inn i stoffet, vil hardere fjerning være. Natron, eddik og flekkfjerningsprodukter alt arbeid for å fjerne røde fargestoff flekker. Noen flekkfjerningsprodukter kan bleke, skjønt, så første test på en liten, skjult område av poly bomull klut, for eksempel en søm eller hem.

Bruksanvisning


•  Skyll stoffet med kaldt vann. Hell natron, eddik eller en flekkfjerning væske over flekken. Hvis du bruker natron, pass på at stoffet fortsatt er fuktig fra skylling. Vannet vil kombinere med natron å lage en lime.

•  jobbe renere forsiktig inn i flekken med fingrene. Polyesteren i stoffet gjør den stivere, slik at du kan ha til å arbeide med stoffet i flere minutter for å komme dypt inn i fibrene. Bruk hansker hvis du ønsker å unngå å få renere på fingrene.

•  La poly bomull sitte i ca 20 minutter, og skyll den ut. Kjør stoffet under vann til det ikke mer rengjøring løsning som er igjen. Du må kanskje jobbe stoffet med fingrene ved å forsiktig rasler det, som stivhet forårsaket av polyester kan holde såpe i fibrene.

•  gjenta hele prosessen på den andre siden av flekken. Dersom flekken fortsatt er til stede etter behandling begge sider, gjenta prosessen.

•  Vask i vaskemaskinen etter at flekken er borte. Poly bomull kan krympe, så ikke over-tørr.

Tips og advarsler


  • Ikke gni flekken. Gni stoffet får fibrene til å svekke.