Hovudside

Hvordan få My Landlord til Spray for veggedyr

by Walther

Hvordan få My Landlord til Spray for veggedyr

Bed bugs er en stadig mer vanskelig problem å håndtere, spesielt for leietakere. Hvis din del en vegg, tak eller gulv med naboer, så din hjemme er i fare for en seng bug infestation hvis naboene er infisert. Du kan også få bed bugs fra å reise, og bringer hjem brukte møbler eller ha gjester opphold over. De er veldig små insekter som kan reise enkelt og hjemsøke raskt. Hvis du leier ditt hjem og mistenker en seng bug infestation, kan utleier være ansvarlig for å betale for alle utrydde kostnader.

Bruksanvisning


•  Samle bevis på at du har en seng bug infestation. Når bitt av veggedyr om natten, vil du ha røde, kløende nupper på huden din. Ta bilder av disse områdene. Små røde flekker, fra blod, kan bli sett på din ark. Inspiser sømmene av madrassen og alt rundt din seng ramme med en lommelykt. Du kan være i stand til å se de voksne veggedyr, som kan være på størrelse med et eple frø, eller babyen bugs, som er små svarte prikker.

•  Snakk med naboene. Hvis naboene har et problem også, bør du vurdere å snakke med utleier sammen.

•  Les din leieavtale nøye. Finn klausul knyttet til utryddelse. Hvis det ikke finnes, prøv kategorier som å holde leiligheten i orden, håndtering reparasjoner, eller gi faglig assistanse i tilfelle en nødsituasjon. Alle disse seksjonene kan gjelde for utrydde behov.

•  Ta kontakt med utleier for å avtale et møte for å diskutere å få din leilighet sprayet for veggedyr. Spør utleier å komme til leiligheten. Dette gir deg en fordel i forhandlingene fordi du kan vise din utleier bevisene du har samlet førstehånds.

•  Forklar din utleier at hvis veggedyr ikke er sprayet og utryddet, kan de spre seg til andre deler av eiendommen og bli en enda større problem.

•  La utleier vet du vil at veggedyr sprayet med en gang fordi smitten vil bare bli verre med tiden. Bruk seng bug biter for å demonstrere at leiligheten eller huset er unlivable med veggedyr, spesielt hvis problemet er lov til å bli verre. Vis din utleier vilkårene i leieavtalen som sikkerhetskopiere ditt ønske for utleier til å arrangere og betale for en exterminator å bli kvitt seng bugs.

Tips og advarsler


  • Ikke la din utleier for å forsøke å bli kvitt veggedyr ved sprøyting eller feil bomber. Bed bugs trenger å bli tatt vare på av en profesjonell exterminator.