Hovudside

Hvordan Reset en Scantronic 9851 Alarm

by Walther

En Scantronic 9851 alarmsystem har et kontrollpanel med LCD-display, minst ett tastatur og ulike detektorer installert i plasseringen. Før du kan programmere eller bruke systemet, må du skrive inn en tilgangskode. Alarmer går av hvis en sensor registrerer noen bryte inn, hvis det er en brann, eller hvis en bruker aktiverer en panikkalarm, en medisinsk hjelp alarm eller en brannalarm. Hvis det er et problem med alarmen, eller hvis en alarm er aktivert, og du vil at den skal stoppe, du kan tilbakestille 9851 ved hjelp av tre forskjellige metoder.

Bruksanvisning


Kunde Reset


•  Se på LCD-skjermen, ta oppmerksom på at skiftenøkkel-ikonet er mørkt.

•  Trykk på nummertastene til å oppgi tilgangskoden.

•  Trykk på avmerkingsikonet knappen. Displayet blir blankt og systemet tilbakestilles.

Remote Reset og Engineer Reset


•  Se på LCD-skjermen, og bemerker at skiftenøkkel-ikonet er glødende. Hvis alarmen er koblet med en telefonlinje til en alarmmottakssenter, kan du være i stand til å gjøre en ekstern tilbakestilling, eller din alarm selskap kan ha å sende en tekniker ut til ditt hjem for å sjekke systemet og tilbakestille det.

•  Trykk på nummertastene til å oppgi tilgangskoden. Displayet vil lese, "Velg?"

•  Trykk på knappen merket med en hake ikon. Displayet viser en firesifret kode for tilbakestilling. Skriv ned koden på et stykke papir. Koden vil vises i 30 sekunder. Hvis du går glipp av det, angir du koden din og trykk på hakemerkeikonet knappen igjen.

•  Ring alarm selskapets alarmmottakssenter. Selskapet vil stille deg noen spørsmål for å bekrefte at du er den du sier du er. De vil spørre deg om alarmen du ringer om å nullstille, og de vil da be om reset kode som du skrev ned. Dersom selskapet ikke trenger å sende en tekniker ut å sjekke systemet og tilbakestille det, vil de fortelle deg en "Anti-koden."

•  Skriv inn tallene for "Anti-koden" på tastaturet. Displayet vil klare og tjenesten lyset slukker. Systemet er nå nullstilt.