Hovudside

Slik fjerner Cellulose Attic Isolasjon

by Walther

Cellulosematerialet i et loft, mens bevist effektive for isolasjon, kan mugne og våt som følge av fukt inn på loftet i løpet av tiden. Fjern gamle celluloseisolasjonsmateriale slik at du kan erstatte den med et materiale som ikke er utsatt for disse slags problemer. Du må bruke en våt / tørr støvsuger.

Bruksanvisning


•  Bær våt / tørr støvsuger inn på loftet; bruke trapper hvis det er noen, ellers klatre inn på loftet gjennom lemmen. Åpne et loft vindu og ha en person sted en stige mot veggen og bære støvsugeren opp slik at du kan trekke den inne på loftet hvis vakuumet ikke vil passe gjennom lemmen.

•  Sett den heavy-duty skjøteledning inn i en strømuttak på loftet - hvis det ikke er uttak, drapere ledningen ut av vinduet og ned veggen, og koble den til en stikkontakt på veggen. Plugg den våt / tørr støvsuger strømkabel inn i kontakten på heavy-duty skjøteledning.

•  Twist et utvidstav tilbehør på enden av støvsugerslangen med urviseren. Trekk uttrekkstaven ut til sin fulle lengde.

•  Still sugebryteren på støvsugeren til "High" - hvis det ikke er bryteren for å stille, ignorer dette punktet. Slå støvsugeren på.

•  Hold enden av den uttrekkbare staven mellom takbjelkene. Kjør staven opp og ned langs lengden av bjelkene for å suge opp cellulosematerialet. Slå av støvsugeren, åpne dekselet og tøm oppsamlingsbeholder i en søppelsekk på en jevnlig basis, slik at suge er fortsatt sterk. Knyt toppen av søppelsekk i en knute når du er ferdig med å støvsuge opp alt av cellulosematerialet.

•  Koble fra heavy-duty skjøteledningen fra stikkontakten og fra støvsugeren. Komprimere uttrekktryllestaven og ta den ut av slangen. Fjern støvsugeren fra loftet ved å reversere prosedyren som du brukte til å bringe det inn på loftet.

Tips og advarsler


  • Ta på vernebriller, hansker og en ansiktsmaske for beskyttelse mens du fjerner cellulosematerialet. Slites løs, gamle klær mens du gjør dette også.
  • Resirkulere cellulosematerialet, ikke bare kaste den i søpla.