Hovudside

Vann er ikke sirkulerer i en Pool

by Walther

Svømmebassenget filter system er avhengig av en konstant strøm av vannsirkulasjon for å filtrere bort skitt og rusk, som bidrar til å holde vannet renses og krystallklart. Sirkulasjonsproblemer i svømmebassenget kan være et resultat av flere spørsmål som strekker danne en tett slange til et skittent filter system.

Inspisere Slanger


Inspisere bassenget slange som strekker seg fra filteret. Disse slangene kan sprekke og lekke og forårsake et fall i filter trykk og sirkulasjon. Ta denne gangen å insekt filterkoplingene som går fra skimmer til pumpen og fra filteret til bassenget gjenkomst. Hvis noen del av filterkomponenter er lekker eller er sprukket, kan dette føre til at filteret for å miste trykket bygget opp inne i tanken, noe som vil resultere i et tap av sirkulasjon.

Tømme Baskets


En av de vanligste årsakene til lav sirkulasjonsproblemer i svømmebassenget kommer fra en blokkert portrom til filteret. På de fleste filtersystemer vil det være en skimmer kurv og pumpe kurv som både kan bli tilstoppet med blader og andre store stykker av avfall. Kurven er der for å blokkere disse store elementer og biter av rusk fra å komme inn filtersystemet. Tømme skimmer og pumpe kurvene frie for smuss og rusk før du starter filteret.

Backwash


Manometeret på filteret vil vise når den må rengjøres. Kiselgur, og sandfiltersystemer er renset gjennom prosessen med å tilbakevasking. Pool eiere må spyle når deres manometer stiger åtte-ti psi over normal lesing, noe som betyr at filteret er skittent, noe som øker trykket inne i filtertanken og blokkerer riktig vannsirkulasjon. Du vil merke strømmen av vann fra bassenget avkastning jet har bremset ned som et resultat.

Rengjør Cartridge


Patronfiltre som er skitne kan også føre til sirkulasjonsproblemer i et svømmebasseng. I motsetning til de diatomekuler og sandfiltre, er patronen filtersystemet renses ved å fjerne filteret fra filterhuset. Manometeret viser når patronen må rengjøres. Du vil også se tilbake jet flyt nedgang som et tegn i tillegg. Patronene må rengjøres omtrent en gang per måned eller etter behov, og angitt av manometeret.