Hovudside

Hvordan lage en Wooden Cigar Box

by Walther

Hvordan lage en Wooden Cigar Box

Tre sigar bokser kommer i en rekke former og størrelser, og er laget ved hjelp av ulike sammenføyningsteknikker og et bredt utvalg av tre. Lage din egen sigarkasse er et godt prosjekt for en begynnelse woodworker siden materialene er billig og det krever ikke mye tid eller ferdigheter til å fullføre. Bruk myk furu for best resultat med de små brad negler som kreves for å bli med sigar boksen hjørner. Justere målene som trengs for å dekke ditt behov.

Bruksanvisning


Making the Pieces


•  Velg myk furu boards 3/8-tommers tykke tilgjengelige fra et hjem forbedring butikken eller hobby butikk. Velg fire styrene 8 inches bred og minst 12 inches lang.

•  Cut to stykker av furu 12 inches lang for de beste og sidepaneler. Skjær ett stykke 11-1 / 4 inches lang for bunnen. Klipp to stykker 7-1 / 2 inches lang for endene.

•  Bruk en fin tann blad på bordet så å klippe bitene til høyde. Skjær de to langsidene 3 inches bred. Skjær de to endestykkene 2-1 / 2 inches bred. Skjær bunnen panel 7-1 / 2 inches bred. La toppanelet fulle bredde.

•  Dekk bordet sagblad høyde til 1/4 tommer. Juster gjerdet til 1/8 fra gjerdet. Start så og kjøre ett langsiden av hver langside over bladet. Bruk en push-pinne for å mate tre over bladet å holde fingrene tilbake. Stopp sagen og tilbake gjerdet til 1/2 tommers fra bladet. Kjør bitene gjennom bladet igjen. Tilbakestill gjerdet til 3/8 fra bladet og kjøre en tredje gang for å lage en 3/8-tommers bredt 1/4-tommers dyp groove.

•  Sand seksten stykker med 150-sandpapir. Sand alle grove områder og lett "pause" eller runde over kantene.

Montering av Box


•  Påfør trelim til de korte kantene av de to endestykker. Passe langsidene til dem, med sporet opp, utsiden ender selv med utsiden ansiktet av endepaneler og de nederste kantene på linje med bunnen kanten av endene. Klemme dem på plass med små bar klemmer, eller raske klemmer.

•  spiker gjennom de lange sidestykkene til kantene av endestykkene med en-tommers overflate nitter og en stift hammer. Bruk to spiker i hvert hjørne, en over og en under klemmene.

•  Bruk trelim langs kantene av bunnpanelet og at den passer inn i den åpne bunnflaten av boksen. Spiker gjennom de lange kanter og endestykkene til kantene av bunnfeltet, tre nagler i hver langside, to nagler i hver ende.

•  Skyv toppfeltet fra den ene ende, over de kortere endestykkene, slik at de lange kantene ri i sporene i langsidene. Åpne boksen ved å skyve lokket til den ene siden.

•  La de klemmer på plass til limet settene.