Hovudside

Hvordan å filtrere ut Flouride Fra vann fra springen

by Walther

Hvordan å filtrere ut Flouride Fra vann fra springen

Avhengig av hvor du bor, har blitt lagt fluor til vannforsyning for å forebygge tannråte og fremme generell munnhygiene. Det er de imidlertid som foretrekker å ikke konsumere fluor gjennom sitt vann fra springen og ønsker å filtrere det ut. Filtrering av fluor fra vanntilførselen kan oppnås ved hjelp av ulike metoder.

Bruksanvisning


•  Kjøp og installere et vannfilter som sysselsetter bruk av omvendt osmose. Omvendt osmose filtre varierer i andelen av fluor de fjerner - noen fjerne bare 50%, mens andre kan fjerne opptil 99%, så se deg rundt før settling på et filter.

•  Kjøp en vannfilter som benytter aktivert alumina patroner og installere det på trykk. Disse filtrene også filtrere ut andre forurensninger som arsen og karbondioksid, men må endres ofte.

•  Kjøp og installere en vann destillasjonsenhet. Destillere vann vil fjerne de fleste, om ikke alle, av fluor fra vann fra springen. Husk at destillasjon systemer kan være ganske kostbar, og koste så mye som $ 1600 eller mer.

•  Innkjøps spesialitet ioneutvekslende eller et bein røye filter. Begge disse alternativene kan være kostbart, men både effektivt filtrere fluor ut av vann fra springen.