Hovudside

Det beste stedet å ha ditt CO Detektor dersom CO Kommer fra Furnace

by Walther

Det beste stedet å ha ditt CO Detektor dersom CO Kommer fra Furnace

Karbonmonoksid, CO, er en potensielt dødelig gass som dannes når brensel, som gass, olje eller tre, brenne ineffektivt. Den har ingen smak eller lukt. En CO-detektor vil varsle deg til en farlig oppbygging av gassen i ditt hjem.

Falske alarmer


Følg produsentens instruksjoner for plassering. Ikke installer en detektor i nærheten av en ovn eller komfyr. Mange godt vedlikeholdte apparater kan produsere en liten mengde CO ved oppstart, som deretter sprer trygt. Detektoren kan gi falske alarmer, som fører deg til å ignorere eller fjerne det, advarer den amerikanske Consumer Product Safety Commission.

Anbefalte Steder


Installere CO-detektorer i gangen utenfor hver soveområde i hjemmet ditt. Hvis du er våken, vil du høre en fjern alarm. Når sover, jo nærmere lyden er til soverommet jo bedre. I tillegg installere en detektor på hver historie. CO samler seg på samme nivå som apparatet før drivende til andre etasjene.

Betraktninger


Installer detektoren så høyt som mulig. Selv CO ikke stiger, er det vanligvis forbundet varm luft, som gjør. Unngå trekk, vinduer og ventiler, noe som kan føre til luft for å flytte raskt forbi detektoren, redusere konsentrasjonen av CO, ifølge Forbrukere Union.

Rutinemessig vedlikehold


Aldri forvente en CO-detektor for å erstatte vanlig vedlikehold av ildsteder og rengjøring av skorsteiner og røykkanaler.

Regelmessige kontroller


Sjekk at en hard-kablet detektor har batteri backup for strømbrudd, og bytte batteri årlig.