Hvordan Revive en Fig Tree


Fikentreet (Ficus carica L.) er en løvfellende tre hører hjemme i Asia som vokser fra 10 til 50 meter høy og elsker en varm, tørt klima. Søte fiken er klare for innhøsting i høst. Fiken er spist fersk, tørket eller brukes i baking og middelhavsmat. Hvis et fikentre ikke er blomstrende, vil endre noen grunnleggende vekstforhold gi den nytt liv og hjelpe den produsere mer overflod.

Bruksanvisning


•  Planting fikentreet på riktig sted holder den sunn og blomstrende gjennom mange sesonger av vekst. Fikentrær trenger minst åtte timer med direkte sollys under den aktive vekstsesongen i sommer. Anlegg nær en sydvendt vegg for vinteren vind og kulde beskyttelse, siden fikentrær er utsatt for ekstrem kulde. Plante fikentreet minst 3 meter fra den nærliggende veggen for å tillate for god vekst.

•  Vannfikentreet to til tre ganger i uken ved hjelp av en soaker slange for dypeste vanning. Gi fikentreet en tomme av vann ukentlig, som inkluderer regnvann. Sørg for at området drenerer godt for å unngå rot råtne.

•  Gjødsle med en balansert mat, 10-10-10, i den tidlige våren som ny vekst framgår. Bruk 1/2 lb av gjødsel per tre og vann i godt etter påføring rundt foten av treet.

•  Beskjær fikentreet tidlig på våren for å stimulere til ny vekst og for å hjelpe gjenopplive en døende treet. Beskjære tilbake etter siste spådd frost før ny vekst begynner. Fjerne opptil en tredjedel av veksten, inkludert døde og ødelagte grener.

Tips og advarsler


  • Unngå over befruktning, noe som fører til at fikentreet for å bli utsatt for kulde skade.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler