Hovudside

Hvordan bli kvitt Stink Beetles

by Walther

Hvordan bli kvitt Stink Beetles

Stinker biller kan være en plage om de er hjemme eller ute. De kan invadere folks hjem samt spise gjennom buskas. De er ikke bare stinkende, men noen mennesker også finne dem skjemmende og skumle. Stinker biller er vanligvis fargerike. Stanken at disse feilene produsere er en forsvarsmekanisme mot potensielle overgripere. Sink biller ofte bli mer aktive i og rundt hjemmet under utbruddet av kjøligere årstider.

Bruksanvisning


•  Seal av eventuelle sprekker i betong eller tre som de stinker biller kan kalle hjem. Enten forsegle med kitt eller netting. Skyv kitt inn i sprekker. Hvis sprekkene er for dypt, gjelder det bare til åpningen. Netting kan være limt på utsiden av sprekkene.

•  Plasser montert skjermer i noen av åpningene på loftet. Andre åpninger, slik som ventilene skal plomberes i tillegg. Stinker biller kan krype inn i mange åpninger og leve innenfor dine murer.

•  Støvsug noen stinke feil som er rundt huset ditt. Vær spesielt oppmerksom på kjelleren, så dette er hvor mange kan finne veien inn i ditt hjem. Tømme støvsugeren umiddelbart og sette den i en søppel som kan forsegles.

•  Installer lysfeller på forskjellige steder rundt hjemmet ditt, spesielt der du tror stinker biller kan gå inn i huset ditt. Feilene vil bli tiltrukket av lyset og vil dø hvis de kommer inn i fellen. Tømme den hver dag og flytte til et annet sted hvis du finner fellene er ikke effektiv lenger.

•  Ansette en profesjonell hvis din strategier ikke fungerer. Den sakkyndige vil være i stand til å trygt bruke insektmiddel til ditt hjem. Du kan være i stand til å bruke insektmiddel støv selv til de områdene som de stinkbugs går inn.

Tips og advarsler


  • Stinker biller kan lage din vakuum stinky, så det er viktig å kvitte seg med innholdet umiddelbart.