Hovudside

Hvordan du ser etter Oppreist svømmehaller

by Walther

Hvordan du ser etter Oppreist svømmehaller

Når du har et svømmebasseng, komme bort fra sommerens varme betyr å se lenger enn din egen bakgård. Et svømmebasseng gir en bakgård oase perfekt for en sommer ferie. Når første installasjon og oppsett av en oppreist svømmebasseng er fullført, holder grunnleggende vedlikehold vannet klart, glitrende og innbydende. Utkikk etter en oppreist Svømmebassenget er ikke vanskelig eller tidkrevende så lenge du husker å utføre vedlikehold regelmessig.

Bruksanvisning


•  Test den kjemiske balansen i vannet ditt. En enkel Bassenget hjem test kit viser nivået av klor og pH-balansen i vannet. Utfør denne testen to til tre ganger ukentlig.

•  Juster bassenget kjemi basert på resultatene av din vann test. Legg til en syre eller base for å justere pH av bassenget til den ideelle området 7,2 til 7,8. Også legge til et kommersielt klor produkt hvis det er nødvendig å justere nivået i bassenget til mellom 1,0 og 2,0 ppm.

•  Støt behandle bassenget med en kommersiell basseng sjokk hver uke. Denne høyeffekts klorbehandling nøytraliserer kropps avfall og organisk materiale som blir brukt av bakterier, parasitter og insekter som matkilde.

•  Støvsug bassenget ved hjelp av filter vakuum for å fjerne rusk. Følg regelmessig støvsuging med spylt filteret for å fjerne rusk samles i filteret.

•  Regelmessig kjøre pool filter og tømme skimmer kurv. Store biter av flytende avfall er fanget i denne kurven.

•  Beskytt bassenget under uvær ved å plassere et dekke over overflaten. Dette hindrer for mye rusk fra å komme inn bassenget under vind og regnvær og gjør senere vedlikehold enklere.