Hovudside

Hvordan få Cooking Grease ut av en bomullsskjorte

by Walther

Hvordan få Cooking Grease ut av en bomullsskjorte

I stedet for å kaste ut din fett-farget bomull skjorte eller betale dyre hvitvasking avgifter på renseri, lære å fjerne fettflekker hjemme. De enkle forsyninger er tilgjengelige på rabatt butikker og kan brukes igjen for fremtidige flekker. Lagre din favoritt skjorte i noen få enkle trinn. Disse teknikkene kan anvendes på andre plagg flekker i tillegg.

Bruksanvisning


•  Skrap så mye fett som mulig av skjorte med en skje eller smør kniv. Gni flytende vaskemiddel inn i flekken og la det trenge inn i ca fem minutter. Vask skjorten i vaskemaskinen på det varmeste vannet innstillingen. Gjenta om nødvendig for å fjerne flekken.

•  Spray ovnsrens på fett flekken og la det trekke i fem minutter. Vask skjorten i varmt vann i vaskemaskinen. Tørr som vanlig.

•  Scrub skjorten fett-farget med Dawn flytende oppvaskmiddel, sjampo eller Pine Sol renere for hånd og la det trekke i 3-5 minutter. Vask skjorten i varmt vann for å fjerne flekken.

•  Unn eldre fettflekker som allerede har blitt vasket med Lestoil. Bruk den til flekken og vaske skjorten i varmt vann. Vask skjorten en gang til for å fjerne den sterke Lestoil lukt.

•  Dryss nok babypudder over fett flekken for å dekke flekken. La pulveret sitte i minst 24 timer. Vask skjorten i varmt vann i vaskemaskinen. Gjenta om nødvendig.

Tips og advarsler


  • Vask aldri fett-farget skjorte i kaldt vann. Det kan permanent satt flekken.