Hovudside

Hvordan Trim en Palm Plant

by Walther

Hvordan Trim en Palm Plant

Palmer kan være en eksotisk, pryd tillegg til tropisk og subtropisk landskaps. Enten du har håndflatene pryder plenen eller i containere, disse plantene vanligvis krever lite vedlikehold. Fra tid til annen, er det imidlertid nødvendig å trimme døende blader for håndflaten til å trives. Dette må gjøres på riktig måte for å hindre stunting veksten av håndflaten og holde sin løvverk frodig og vakker.

Bruksanvisning


En titt på din palme å identifisere eventuelle lagt oppå som trenger fjerning. Du bør aldri beskjære blader fra over den horisontale linjen i tre øverste. Grunner til å trimme av blader inkluderer å fjerne brun eller gul løvverk, for å skape et klart syn på innkjørsler eller stoppskilt og for å hindre skader på bygninger fra løvverk under kraftig vind.

•  Sug beskjæringssakser og beskjæring sagblad, hvis en beskjæring sag vil være nødvendig å trimme tykke blader, i en bøtte som inneholder en 1 til 1 løsning av blekemiddel og vann i 5 minutter. Dette vil hindre overføring av sykdommer fra ett anlegg til et annet. Denne prosessen bør også gjentas etter trimming hver håndflate. Etterpå, hvis du trenger en sag for beskjæring, erstatt sagbladet i henhold til instruksjonene din spesielle beskjæring sagens.

•  Trekk noen død løvverk av av blader med hendene, ved hjelp av hansker hvis det er nødvendig. Deretter kuttet døde blader minst 3 inches bort fra stammen med beskjæringssaks eller beskjæring sag. Ikke ødelegg stammen. Hvis du bare trenger å trimme lagt oppå tilbake for å holde dem ut av en bygning eller fjerne visningen, klippet dem til ønsket lengde, mens resten av Frond intakt. Kast de beskjæres blader eller legge dem til kompost haug.

Tips og advarsler


  • Aldri trimme toppen av et palmetre, som det vil hindre planten fremtidige vekst. Fjerne toppblader vil stunt din treets vekst og skape en unshapely bagasjerommet.
  • Ikke fjern flere blader enn kan erstattes i et års vekst. Generelt, produserer et palmetre ett nivå av frynser per år.