Hovudside

Cat Palm planter med brune blader

by Walther

Katten palm, eller Chamaedorea cataractarum, er en potteplante som vokser så høyt som seks meter, men det fungerer også som en lyssky story plante utendørs. Native til Sørøst Mexico, katten palm krever oppmerksomhet hvis bladene blir brune.

Lav luftfuktighet og Mineral Balance


Lav luftfuktighet og eksponering for vann med høyt mineralinnhold kan forårsake tips av en katt palme blader til brun. For å bøte på bruning, øke luftfuktigheten i hjemmet eller bringe en utendørs katt palm innendørs, spesielt hvis temperaturen er stadig nærmer seg et lavt på 24 grader Fahrenheit. I stedet for mineralrike vannet fra springen, bruke destillert vann til vann håndflaten.

Fluor eller Copper Toxicity


Brune tegninger på tuppen av bladene kan være et tegn på fluor toksisitet, som katt palm-er følsomme for næringsstoffer. Fluor er ofte funnet i potting løsninger, men kan rettes opp ved å formulere jordas pH til en 6,0 til 7,0 nivå. Kobber toksisitet kan forårsake en elliptisk brun flekk på katten din palmeblader, som er forårsaket av kobber tung soppmidler. Å korrigere, unngå videre bruk av kobberbaserte soppmidler.

Helminthosporium Leaf Spot


Helminthosporium blad spot er en soppsykdom som vises på en katt palme blader som en rødbrun lesjon mellom en åttendedel til en fjerdedel inches i lengde. Å kurere blad spot, fjerne flytende gjødsel fra anlegget.