Hovudside

Hvordan man skal beregne vedlikeholdskostnader

by Walther

Hvordan man skal beregne vedlikeholdskostnader

Eie et hjem kommer med iboende ansvar, alt fra skatt til ombygging over tid og tilhørende vedlikeholdskostnader. Gitt de mange variabler som går inn i å opprettholde et hjem, en rekke vedlikeholdskostnader går hånd i hånd med å være et hus. Ved hjelp av kvalitetsmaterialer og profesjonelle installatører opp foran kan hjelpe deg å spare penger i det lange løp når det gjelder vedlikeholdskostnader over tid, men det vil alltid være løpende kostnader. Uavhengig av hvilken type vedlikehold du ser på, holde et par ting i tankene å hjelpe budsjett kostnadene gjennom årene.

Bruksanvisning


•  Se på den type materiale, overflate eller apparatet du trenger for å vedlikeholde. Apparater, for eksempel, krever årlige kontroller for å sikre at kraftelementene fungerer som de skal. Klimaanlegg og varmeovner vil trenge sine filtre rengjøres regelmessig, mens tregulv og naturstein overflater vil kreve årlig forsegling for å beskytte overflaten. Den type materiale eller apparatet vil avgjøre de tilhørende vedlikeholdsbehov.

•  Factor i de tilknyttede renholdskostnader i din vedlikehold anslag. Mens noen overflater, som fliser eller dusjvegger, krever bare grunnleggende rengjøring forsyninger som du kan kjøpe når som helst supermarked eller storkiosk, vil spesialitet overflater som Saltillo fliser eller parkett dekk krever spesialprodukter spesielt utviklet for disse typer materialer. Mens du kan vanligvis kjøpe et års forbruk (eller flere) på en gang, de er ekstra utgifter i forhold til normal rengjøring forsyninger.

•  Finn ut om du kommer til å gjøre vedlikeholdet selv eller leie en fagperson for å gjøre det for deg. Mens du kan sikkert spare penger i det lange løp ved å gjøre vedlikehold på egen hånd, under visse omstendigheter du trenger å leie en profesjonell med mindre du har de nødvendige legitimasjon. Eksempler på dette vil være oppvarming og luft enheter som krever HVAC-sertifisering, eller elektrisk arbeid - for eksempel rewiring en leilighet - som krever en lisens. Endre en lyspære eller bytte ut et stykke av flis, derimot, er ting du kan gjøre selv.