Hovudside

Innendørs Perpetual Blooming blomster

by Walther

Innendørs Perpetual Blooming blomster

Naturlig duft i luften på kontoret eller hjemme med blomster som blomstrer innendørs året rundt. Vokse minst to anleggene, så når man trenger trimming, noe som skjer så snart en flush av blomster er ferdig med blomstringen, vil den andre fortsatt være blomstringen. Regelmessig beskjæring er viktig for blomstrende planter. Det bidrar til å holde dem sin form og hindrer frø fra forming som kan føre til en forsinkelse i den kontinuerlige blomstringen syklus.

Gardenia


Gardenia er ikke de enkleste plantene å vokse, men de svært duftende blomster som kommer i hvitt, gult og oransje gjør utfordringen verdt, ifølge Clemson University Cooperative Extension. Gardenia dyrket i potter krever temperaturer i 60 F serien om natten og minst 10 til 15 grader høyere i løpet av dagen. Regelmessig misting å holde luftfuktigheten rundt anlegget er viktig. Plant din gardenia i en leirgryte fylt med sur jord som er akkurat stor nok for plantenes røtter til komfortabelt passe inn. Ikke alle gardenias blir stadig blomstrende, så velg en som er, for eksempel gardenia "Four Seasons", eller gardenia jasminoides 'Fortuniana.'

Jasmine


Det finnes flere varianter av sjasmin som er noensinne-bloomers og egnet til innendørs kultur. Disse variantene er Jasminum humile Revolutum, Jasminum nitidum og Jasminum sambac. Jasmine foretrekker jord som er litt syrlig og godt drenert. Blomstene varierer i duft fra lett til tung, selv om noen varianter har ingen duft i det hele tatt og kommer i hvit, gul eller rosa. Det er viktig å merke seg at ikke alle planter med det vanlige navnet av sjasmin er fra Jasminum familien, noen er medlemmer av Trachelospermum eller Gelsemium familie, ifølge Clemson University Cooperative Extension.

Murraya


Ofte referert til som oransje jasmin eller mock orange, tilhører Murraya til verken familie. Murraya er et vanlig hus plante som produserer duftende blomster, og avhengig av variasjon, spiselige blader. Murraya koenigii produserer blader som er en hovedingrediens i karri kryddermikser. Bladene av Murraya koenigii er velduftende, men blomstene har ikke noen duft. Blomstene kommer i hvitt og oransje, ifølge University of Florida Cooperative Extension. Beskjære Murraya rett etter blomstring for å holde formen kompakt. Det beste utvalg for innendørs voksende er Murraya paniculata, fordi den blomstrer fritt og vokser raskt etter beskjæring.