Hovudside

Spotbot Vs. Spotbot Pet

by Walther

Den SpotBot og SpotBot Pet flekk rengjøringsmaskiner kan settes på et teppe eller møbeltrekk flekken, slått på og venstre for å gjøre sitt arbeid uten assistanse. De to maskinene har bare noen små forskjeller, det viktigste som blir rengjøring løsning som de kommer med.

Funksjon


Både SpotBot og SpotBot Pet er praktiske håndholdte stikk rengjøringsmidler som kan brukes på tepper, tepper og møbeltrekk. Begge SpotBot systemer har en "Automatic Smart System" som måler og distribuerer riktig mengde vann og rengjøring formel for hvert enkelt sted. For hver flekken, til SpotBot sykluser gjennom mer enn 400 komplette rengjørings revolusjoner sikre effektiv flekkfjerning.

Spesifikasjoner


Den SpotBot og SpotBot Pet begge veier 17 til 18 kg, og deres dimensjoner er også de samme.: 9,5-tommers lengde, 20-tommers bredde og 14 cm høyde. Begge maskinene har et bærehåndtak bygget inn i toppen av maskinen og pre-programmerte kontrollinnstillinger å velge mellom. Den ene side av maskinen har en tank for rensemiddel, mens den andre siden har en tank for å samle skitne vannet. Den SpotBot og SpotBot Pet både har en spiral børste på bunnen av maskinen og en 3-tommers tøff flekk pensel festet til maskinen ved et vakuum flex slange. Strømledningen er 16 meter lang på begge maskinene.

Funksjoner


Den SpotBot og SpotBot Pet har lignende funksjoner. De har begge en tøff flekk børste som er festet til maskinen ved et vakuum flex slange. Denne flekken børsten kan brukes på vanskelig tilgjengelige steder, eller når du trenger å rense et område manuelt, for eksempel trappen. Hver maskin har forhåndsprogrammert flekk rengjøring innstillinger. Hvis du bruker de automatiske innstillingene, bare plassere maskinen over stedet og velge enten "overflaten flekken" eller "set-in flekken." Du kan stoppe eller pause maskinen til enhver tid, og det vil pipe for å indikere at den er ferdig.

Betraktninger


De eneste forskjellene som synes å eksistere mellom SpotBot og SpotBot Pet er tilsynelatende uvesentlige. Deres farger varierer; den SpotBot er grønt og SpotBot Pet er blå. Annet enn det, de kommer med forskjellige rengjøringsmidler. Inkludert med SpotBot er en 8 oz. flaske "Little Green Formula" og en 16 oz. flaske "OxyGen2." Men kommer SpotBot Pet med en 8 oz. flaske "Pet Formula" og en 16 oz. flaske "OxyGen2."

Kostnad


I 2009, prisen på SpotBot var $ 134,99, mens prisen på SpotBot Pet var $ 139,99.