Hovudside

Pool Liner Alternatives

by Walther

Pool Liner Alternatives

Svømmebasseng liners bidra til å sikre vann forblir i bassenget. Avhengig av hva slags liner du velger, kan de også forbedre bassenget visuelle utseende. I bakken bassenger tilbyr flere varianter av bassenger, inkludert vinyl foret. Selv om vinyl-lined bassenger koste om lag en tredjedel av prisen på andre typer basseng som Pool kaptein, en pool forhandler, funnet, er de ikke like holdbart som andre alternativer.

Tile


En flislagt basseng er et alternativ for i bakken svømmebassenger. Basseng installasjon selskaper forsegle fliser med en beskyttende, vanntett belegg for å hindre lekkasjer. En fordel med å bruke fliser er at du skikk kan designe interiøret foring av bassenget med en rekke farger og teksturerte fliser tilgjengelige. En flis bassenget er mer spenstig enn vinyl-lined bassenger. Ifølge Basseng Liners, et svømmebasseng online ressurs, den ene ulempen til flis er at det er dyrere enn vinyl å installere og reparere.

Glassfiber


Glassfiber bassengene er preformed, fabrikkerte bassenger. Siden formen er bestemt på fabrikken når de er laget, huseiere har færre valgmuligheter i form. Disse bassengene er produsert i masse mengder, noe som betyr at de koster mindre enn andre bassengtyper, for eksempel fliser, sprøytebetong og sement. Fordelen for glassfiber bassenger er at de ofte vare lenger enn vinyl-lined bassenger og ikke krever periodisk vedlikehold som sprøytebetong og sement bassenger trenger. En annen fordel er at disse bassenger bruke færre kjemikalier, slik som klor, som mindre alkai siver inn i bassenget i forhold til andre basseng varianter.

Sprøytebetong


Pool kaptein anser sprøytebetong bassenger søskenbarn av sement svømmebassenger. Sprøytebetong bassengene er strømmet inn i et hull i bakken, noe som gir huseiere flere valg i sin form enn prefabrikkerte glassfiber bassenger. Den største forskjellen mellom sprøytebetong og sement bassenger er at sprøytebetong bassenger er belagt med et plaster finish. Videre huseiere vanligvis følger bassenget med en tre terrassebord, mens betongbassenger generelt er omgitt av en konkret patio. Sprøytebetong bassenger er dyrere enn betong og vinyl-lined bassenger, men vare vesentlig lenger enn vinyl. Ulempen til sprøytebetong bassenger er at du vanligvis trenger å Refinish gipsen om hvert 15. år.

Sement


Sement bassenger er nok et alternativ til vinyl-lined bassenger. Sement helles i et hull i bakken, som fungerer som basseng mold. Som sprøytebetong bassenger, huseiere med sement bassengene har mer frihet til å utforme formen på sine bassenger enn de med vinyl-lined bassenger. Sement bassenger, men krever mer vedlikehold enn vinyl-lined bassenger fordi de mandat en syre vask for å bli kvitt flekker fra bassenget interiør. Sement bassenger koste mer å bygge enn vinyl-lined bassenger.