Hovudside

Hvordan Stopp Hekle Pieces Fra Stretching

by Walther

Hvordan Stopp Hekle Pieces Fra Stretching

Hånd-heklet elementer ta tid og lyst til å skape. Enten du hekle noe for deg selv eller noen andre, ønsker du at sluttproduktet skal vise klokkeslett og trodde satt inn i prosjektet. Omsorg for en heklet brikke er like viktig som den hekle prosessen selv. Når vasket feil, heklede elementer har en tendens til å strekke. Dette kan resultere i en bulkete plagg eller dekorasjon. Riktig vasketeknikker og forsyninger hjelpe deg å opprettholde formen på en heklet brikke, mens du holder den ren og frisk.

Bruksanvisning


•  Fyll en bøtte med 1 liter lunkent vann. Rør inn 1 ts. mildt vaskemiddel.

•  Senk hekle brikke i såpevann. Hold hekle stykke fra undersiden mens du holder den nedsenket i vann. Dette bidrar til å bære vekten av det våte stykket og hindrer den fra å bli strukket under renseprosessen. Klem forsiktig på elementet for å arbeide såpen inn i garnet.

•  Løft heklet stykke ut av såpevann. Klem det lett å bli kvitt noen av overflødig fuktighet. Fyll bøtte med kaldt vann og plasser hekle varen tilbake i bøtten. Klem forsiktig og flytte hekle elementet rundt i vannet for å skylle ut såpen. Gjenta dette trinnet med ferske bøtter med vann til all såpe er fjernet.

•  Legg elementet flatt på et stort, rent håndkle. Rull håndkleet opp og trykker mot den med hendene til å absorbere vann ut av hekle element. Gjenta dette med tørre håndklær før du har fjernet så mye fuktighet som mulig fra elementet.

•  Plasser elementet på en genser tørkestativ som gjør at luften kan sirkulere under og over den hekle brikke som det tørker. Manipulere hekle brikke så det ligger flatt, i form der du vil at den skal tørke. Sikre elementet på plass med rust-bevis pins, så la det lufttørke helt.

•  Brett og lagre hekle brikke i en plastboks bin.

Tips og advarsler


  • Varme kan krympe heklede elementer. Tørk plagget unna varmekilder.
  • Hengende heklet elementer vil føre dem til å strekke. Lagre elementet flatt i en skuff eller beholder.