Hovudside

Hvordan Stopp Double Hung Windows fra å åpne for barns sikkerhet

by Walther

Doble hang vinduer gir et maksimumsbeløp på luftstrømmen inn i ditt hjem. De er også enkle å rengjøre og vedlikeholde. Dessverre kan de være utrygt for barn, spesielt hvis de er lang og kjøre ned nær gulvet. Mer enn 15.000 barn faller ut av alle typer åpne vinduer hvert år i Amerika. Disse faller resultere i skader og dødsfall. Det er derfor det er viktig å stoppe doble hang vinduer fra å åpne for ditt barns sikkerhet.

Bruksanvisning


•  Bruk den innebygde vinduet stopper på doble hang vinduer (noen Sears vinduer har dem, for eksempel) for å holde dem fra åpningen. Finn de stopper på hver side av den øverste rammen. Trykke på knappene ned slik at de slutter å sprette ut. De vil tillate bunnramme for å åpne bare 3-4 inches. Å fullstendig stoppe de doble hang vinduer fra åpning, kile to små trestykker mellom hver stopp og toppen av den nederste rammen.

•  Kjøp minst to Super Stopper sugekopper per dobbel hang vinduet (se ressurser). Rense hvert vindu for å fjerne smuss og skitt så dette sikkerhets produktet vil holde seg sterkt. Deretter plasserer hver kopp på den øverste ruten slik at vinduet ikke kan åpnes. Trykk på midten av hver propp for å feste den til glass.

•  Sett på vinduet klinke på en dobbel hang vinduet med en nøkkel-lås vindusrammen låsen. Bare skru ut skruene på den gamle låsen og fjerne det. Skru den nye låsen på plass. Låse den med nøkkelen til å holde vinduet lukket. Satte nøkkelen på et trygt sted.

•  bore et pilothull inn i et tre, dobbelthengslet vindusrammen på undersiden av topprammen, og på toppen av bunnrammen, hvor de to overlappingen. Bore klart gjennom bunnramme, og inn i toppen rammen, men vær forsiktig med å bore hele veien gjennom. Deretter forsenke en lang treskrue inn i hullet for å stoppe doble hang vinduer fra åpning for barnesikkerhet.

Tips og advarsler


  • Uansett hvilken enhet du bruker til å holde doble hang vinduer fra åpningen, er det ingen erstatning for riktig foreldre supervision.Drilling et hull i et tre vindusrammen kan annullere produsentens garanti.