Hovudside

Salt Flekker på Betong Behandler

by Walther

Salt Flekker på Betong Behandler

Betong utleggere er små enheter av støpt betong, satt inn interlocking design som gir attraktive oppkjørselen overflater, samt andre hardscapes, for boligeiendommer. Betong utleggere kommer i et bredt spekter av farger, former og størrelser for å forbedre utseendet av boliger. Fordi betong, av natur, kan bli farget fra saltforbindelser, må overflaten periodisk vedlikehold for å holde seg fri for salt buildup.

Avisings Salts


Innkjørsler i kaldt klima er ofte saltet med avisingskjemikalier for å fjerne snø og is og forbedre bilens veigrep. Flere forskjellige typer av salter er brukt blant annet bergsalt, som er hovedsakelig natriumklorid og kalsium chloride.These kjemikalier gjør en effektiv jobb med å smelte isen, men kan etterlate en saltrester på pumper som er vanskelig å fjerne. Denne saltrester kan også erodere og skade betongen. Mange lokalsamfunn er nå i endring til magnesiumklorid de-icers som ikke forlater denne rester på betongflater og er mindre skadelig for miljøet, ifølge Oppussing ekspert Tim Carter på Be The Builder nettside.

Saltutslag


Et annet problem med saltrester på betong pumper er en tilstand som kalles "saltutslag." Fordi betong er laget av en rekke forbindelser, sammen med vann, denne kombinasjon av materialer som kan separere og lekke ut av betongen, og etterlater et hvitaktig pulveraktig film på overflaten . Dette saltutslag forekommer naturlig og generelt slitt bort, men mange huseiere ikke liker hvordan det forandrer overflaten utseendet pavers. Ikke bruk sterke kjemikalier, for eksempel saltsyre, for å fjerne saltutslag som disse forbindelsene kan skade paver overflater.

Rengjøring Salt flekker fra Behandler


Saltrester fra avisings forbindelser og naturlig saltutslag er fjernet fra betong utleggere med trykk-vaskeutstyr. Vannet oppløser saltene mens trykket handling skrubber det fra overflaten av betongen. Hold trykkdysen minst en fot bort fra veidekke, men for å hindre at etsing av overflaten av betongen, i henhold til EP-Henry nettsiden.

Hindre Salt Flekker


Alle saltutslag kan ikke stoppes, fordi det forekommer med kjemikaliene i betongen kommer til overflaten. Du kan vaske det bort med jevne mellomrom, for å hindre permanent farging av pavers. Du kan forsegle betong utleggere med en rekke produkter for å hindre overflate flekker fra avisings salter. Disse produktene må være brukt igjen med jevne mellomrom, som de slites bort. Søknaden frekvens avhenger av miljøforholdene i ditt område. Bruke produkter anbefalt av betong Paver produsenten for best resultat.