Hovudside

Hvordan Kill trerøtter med melk

by Walther

Hvordan Kill trerøtter med melk

En måte å drepe rotsystemet på en stubbe er å råtne ut stubben. Råte vil reise ned til røttene og til slutt ødelegge dem. Du kan bruke kjemikalier for å fullføre en trestubbe råtnende eller du kan bruke pulverisert melk, som du kan få fra bare om noen matbutikk. Pulverisert melk vil råtne stubben og gi deg en leksjon på å vokse sopp --- et interessant biprodukt av å bruke melk å råtne en stubbe.

Bruksanvisning


En bore så mange 1-tommers hull gjennom toppen av stubben som du kan. Bore ned så dypt som bore vil tillate.

2 slange av stubben samt området rundt, med en hageslange. Hvis du ikke kan nå området med en hageslange, fylle en 5-gallon bøtte med rent vann og helle vann på stubben og området rundt.

•  Pakk hullene med melkepulver. Du kan gi avkall på drevet melk og bruke en nitrogen-rik gjødsel hvis du velger. Bruken av melk er et organisk alternativ til å bruke kjemikalier som nitrogengjødsel.

•  Plasser en plast presenning over stubben, sette mulch over plastikk og våt mulch med slangen eller bøtte.

•  Fjern mulch og presenning gang per uke. Fukt området igjen og pakke den med pulverisert melk. Stubben vil begynne å vokse sopp. Dette er en indikasjon på at melk virker. Du kan slutte å behandle stubben når stubben smuldrer i hånden. Dette er en indikasjon på at rotsystemet er død.