Hovudside

Hva er farene ved Swiffer Væske?

by Walther

Hva er farene ved Swiffer Væske?

Rykter florerer om faren for Swiffer WetJet flytende produkter til kjæledyr. Men ryktene er falske. Faktisk, de aktive kjemikalier som brukes i Swiffer likvide produkter er de samme som de som finnes i hundrevis av andre vaskemidler.

Den Rykter


Historier har sirkulert som hevder Swiffer WetJet flytende produkter tilsvarer frostvæske. De hevder hunder og katter er blitt alvorlig syk, og at noen har dødd etter Swiffer væske ble brukt i sine miljøer.

Fakta


Ifølge Proctor and Gamble, er de to aktive rengjøringsmidler i Swiffer flytende produkter er propylenglykol-n-propyleter og isopropylalkohol. De to aktive midler som oftest brukes i frostvæske er etylenglykol og propylenglykol, som ikke er bestanddel i Swiffer.

P & G Statement


P & G sier: "Swiffer Våte kluter og WetJet flytende løsning ikke inneholde frostvæske eller noen ingrediens som ligner på det."

ASPCA Funn


7. mai 2004, ASPCA ut en pressemelding som sa: "Veterinær toksikologer anser påstandene om leversvikt og død fra husholdning renere som ubegrunnet."

Pet Safety


Følg advarslene som er oppført på alle nonedible produkter som brukes i ditt hjem. Spør din veterinær for en liste over produkter, planter og matvarer er kjent for å være potensielt farlig for helsen til kjæledyret ditt, og legge det ut på et lett tilgjengelig sted i ditt hjem.