Hovudside

Løsninger for en Tette Oppvaskmaskin og Sink

by Walther

Løsninger for en Tette Oppvaskmaskin og Sink

Uten tvil den mest vanlige husholdning reparasjon, tilstoppede avløp har flere løsninger og tilhørende verktøy og rekvisita. Den riktige løsningen for en tett vask eller oppvaskmaskin avhenger av gjør-det-selv rørlegger ferdighetsnivå, prosjektets budsjett og prosjektets tidspress. En forståelse av de verktøy og metoder for felles dreneringsblokkering løsninger gjør det mulig å velge en effektiv prosedyre og få renne tilbake i god stand.

Fjern og Fjern Sink er Components


Selv om relativt arbeidskrevende, demontering en vask avløp er en av de mest effektive metodene for å fikse tresko. I tillegg fjerner avløps komponenter gjør rørleggere for å finne årsaken til den tette, noe som bidrar til utvikling av langsiktige løsninger. Slik fjerner du og rene standard undersink avløps forsamlinger, rørleggere løsne kompresjons nøtter for hånd eller med skiftenøkler. Skuffer og filler fangst stående vann. Når rørene er fjernet, kan en rekke stive elementer trekke blokkeringer fra avløpsrør.

Drain Skruene


Uttrykket renne skrue refererer til en rekke fleksible, avløps ruting spoler, også kalt kloakk "slanger." Drain skrue angir vask rørlegger enten fra vasken bassenget avløpsåpning eller et tilgangspunkt under vasken, slik som et rent ut montering. Drenere Skruene 'skruelignende tips bryte, trenge inn og løsne blokkeringer. Fjerne et tett avløp med en dreneringsskrue ikke krever demontering avløps komponenter. For å bruke en skrue, rørleggere trykker auger tips inn i dreneringsåpningen eller rense ut og mate metall spiral i rørene før auger møter blokkeringen.

Stempler


Selv vanligvis forbindes med toalett reparasjon, stempler er like effektive til å fjerne vask blokkeringer. Enten clearing et toalett eller vask bassenget, forblir stuper fremgangsmåten den samme. Rørleggere plassere stempelet kuppel-lignende hode over dreneringsåpningen og gjentatte ganger stupe verktøyets håndtaket opp og ned. Verktøyets hode tvinger luft og vann til rush gjennom rørene og løsne blokkeringer.

Fjerne Oppvaskmaskin Sluk


Selv om de fleste tresko skje innen vasken er avløpsrør, oppvaskmaskin avløp slanger tidvis bli blokkert med en kombinasjon av fett og små faste stoffer. Oppvaskmaskin avløp består av en fleksibel slange er festet ved en ende til oppvaskenheten og ved den motsatte enden til en søppeltømming eller avløpsrør. Dessverre, kan stempler og avløp skruer ikke lett tilgang til en oppvaskmaskin avløpsslangen interiør, og fullstendig fjerning fortsatt den mest effektive metoden for å rydde en tett oppvaskmaskin slange.

Kjemiske og enzymatiske Drain Cleaners


Selv om mye spioneringen, kjemisk avløp rengjøringsmidler inneha flere ulemper i forhold til mekaniske avløpsrensemetoder. Består av farlige stoffer, kjemiske rengjøringsmidler true alvorlig hud, øyne og luft skade. Viktigere, hvis kjemiske rengjøringsmidler ikke klarer å fjerne en tresko, de forblir blant de eksponerte, stående vann i en vask bassenget. Alternativt enzymatiske avløp rengjøringsmidler er en effektiv og langsiktig løsning for å drenere tresko. Vanligvis tilgjengelig i granulert form, enzymatiske rengjøringsmidler inneholder enzymer som reagerer med tette materialer og sakte fjerne oppbygging. Brukes i forbindelse med mekaniske tette fjerning verktøy, enzymatiske rengjøringsmidler tilby en permanent løsning for å bremse og ofte tette avløp.