Hovudside

Hvordan du rengjør søppeltømming med natron

by Walther

Hvordan du rengjør søppeltømming med natron

Selv om mesteparten av matavfallet som går inn i en søppeltømming blir vasket ned i avløpet, kan ørsmå partikler klamre seg til maskinens kniver og plater, som fører til vond lukt. Rengjøring en søppeltømming er en enkel ork som kan enkelt gjøres utnytte giftfri innbo.

Bruksanvisning


•  Hell 1/2 kopp natron i søppeltømming med vannet av. Riste koppen frem og tilbake som du helle i natron for å fordele over overflatene blad og plate.

•  Heat 1/2 kopp hvit eddik i en mikrobølgeovn-safe skål på høy i ett minutt, eller til varme. Med søppeltømming slått av, hell eddik i disposisjon. Eddik aktiverer natron for å produsere en skummende handling som renser knivene og plater. Kombinasjonen av eddik og natron fungerer også som en deodorizer.

•  La blandingen sitte i fem minutter. Slå trykker til varmt og slå på søppeltømming i 30 sekunder, slik at platene og kniver for å spinne for grundig skylling.

Tips og advarsler


  • Kjøre en kvart frisk sitron gjennom søppeltømming med varmt vann etter rengjøring vil forlate kjøkkenet lukter friskt og videre skrubbe bladene på disposisjon.
  • Fun Fact: Ifølge International Directory of Selskapets Histories, John Hammes patenterte den første søppeltømming i 1927.