Hovudside

Hjem rettsmidler for Polering rustfritt stål

by Walther

Kjøkkenet er ett sted i huset hvor rustfritt stål er ofte til stede. Mange huseiere har rustfritt stål hvitevarer som kjøleskap, komfyrer, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. Rustfritt stål apparater, samt gryter og panner, krever vedlikehold for å holde dem ser ny og levende. Det er mange hjem rettsmidler som vil polere rustfritt stål og holde den ser ut som ny.

Eddik, mild såpe og Club Soda


Rustfritt stål kan rengjøres og poleres med mild såpe. Du kan bruke oppvaskmiddel og bruke såpe og vann ved hjelp av en myk klut eller en svamp.

Et annet alternativ er å blande en kopp eddik med to kopper vann. Bruk dette som en rengjøring og polering løsning for dine apparater. Rustfritt stål kokekar bør også tas vare på.

For å fjerne striper forårsaket av gjentatte vask, gjelder club soda og bruke det som en poleringsmaskin for å gjenopprette vibrancy av pans. Bare helle litt club soda på et tøystykke og buff overflaten av kokekar med det. Følg opp med en tørr klut for å få frem glansen.

Baking Soda, sitronsaft og olje


Baking soda er også en effektiv rengjøring og polering agent for rustfritt stål. Dens lette slip egenskaper å slippe skitt og få ut det skinne. Bare bland natron med flytende oppvaskmiddel for å lage en kake-frosting-lignende konsistens. Buff apparater med en myk klut for å skape glans.

Surhetsgraden i sitron hjelper også til å rense og buff rustfritt stål kokekar. Skjær en sitron og gni det på overflaten av kjelen. Bruk en myk klut til buff pannene. Sitronsaft fungerer som en effektiv flekkfjerner også.

Babyolje og olivenolje er også naturlig poleringsmaskiner for rustfritt stål. Påfør en liten mengde olje på en ren og myk klut og forsiktig gni den mot overflaten av et apparat eller panne. Bruk en egen tørr klut til å skinne overflatene.

Alkohol og Cornstarch


Å skape et alternativ renseløsning, kan du også bruke rubbing alkohol for å rengjøre rustfritt stål. Hell noen dråper rensevæske på en microfiber pad og gni den langs korn av apparatet.

Å skape en skylling for rustfritt stål, kan du også blande to ts av maismel med en kopp varmt vann. Visp blandingen sammen til cornstarch er helt oppløst. Bruk en microfiber pad for å tørke blandingen på overflater av rustfritt stål, langs korn. Tørk overflatene med en ren klut.