Hovudside

Rug Doctor Vs. Bissell Steam Cleaner

by Walther

Rug Doctor Vs.  Bissell Steam Cleaner

Tepperens gjør et hjem lukter bedre og ser renere. Folk med kjæledyr eller allergier rene tepper oftere å kontrollere lukt og støv. Mange mennesker finner det fordelaktig og kostnadseffektivt å kjøpe sin egen damp renere, slik at de kan rydde når de vil, i stedet for å leie eller ansette profesjonelle teppe rengjøringsmidler. Rug Doctor og Bissell modeller er blant de mest populære valgene i teppe-rengjøringsmaskiner.

Rug Doctor


Rug Doctor er en svært populær leie merkevare for gjør-det-selv (DYI) damp rengjøring som har eksistert i over 30 år. Leie maskiner er ofte funnet i dagligvarebutikker, og maskiner for kjøpet er tilgjengelig hjemme forbedring butikker på landsbasis. Selskapet tilbyr nå to modeller for kjøp; den Rug Doctor Mighty Pro Plus og Rug Doctor Wide Track. Alle Rug Doctor modeller bruker vann utvinning til suge smuss fra tepper. De har 1,9 hk (hestekrefter) motorer og børster som vibrerer frem og tilbake for å løfte skitt og lo teppe å gjenopprette elastisitet og liv. Rug Doctor maskinene har også separate tanker for rensing av løsninger og store vanntanker å redusere antall turer til vasken for å fylle opp.

Bissell


Bissell 9400 ProHeat 2X er en oppreist modell som gir kraftig damp rengjøring og sug. Den har en 1,0 HK motor, en 12-amp vakuum, en 12-tommers rengjøringsbredde og 10 rader med børster. Bissell er et godt valg hvis youâ € ™ re ønsker å kjøpe en maskin, da det ikke er tilgjengelig for leie. Bissell maskinene har innebygde ovner for å øke temperaturen på ekstra varmt vann fra springen med opp til 25 grader. Den ProHeat modellen kan brukes til å rengjøre tepper i rom av alle størrelser. Leiligheten beboere uten en masse tepper kanskje foretrekker de mindre modeller som QuickSteamer eller SpotBot for tepper, små rom, hverdagslige messes, flekker og flekker.

Likheter


Både Rug Doctor og Bissell bruke vann utvinning for dyp-damp rengjøring. Begge maskinene bruker vanlig vann fra springen, sammen med anbefalt rengjøringsmiddel konsentrerer. Hvert selskap gjør maskiner for eierskap og kjøp. Maskiner fra begge selskaper kan romme boliger med store teppebelagte områder.

Forskjeller


Bissell maskiner kan ikke leies. Rug Doctor tilbyr maskiner til leie og kjøp. BISSELL maskiner inkluderer et varmeelement for å øke vanntemperaturen; Rug Doctor maskiner ikke. Vanntemperaturen er basert på varmen i vann fra springen tilsatt. Bissell tilbyr maskiner spesielt laget for mindre områder og felles renhold. Rug Doctor maskiner er konstruert for mer sjeldne rengjøring og som et rimeligere alternativ til å ansette en profesjonell tepperens selskap. Bissell veier rundt 24 pounds, mens Rug Doctor Might Pro Plus veier 36 pounds, og Wide Track veier 44 pounds.

Prising


Per juli 2010, kan den Bissell 9400 ProHeat 2X kjøpes for rundt $ 200, noe som gjør det til et rimelig valg for de som er prisbevisste. De Rug Doctor Mighty Pro koster rundt $ 650, mens de brede sporvidden koster over $ 700. Leie en Rug Doctor koster ca $ 25,00 per dag.