Hovudside

Hvordan bruke en Bissell Carpet Cleaner for å rense Møbeltapetsering

by Walther

Hvordan bruke en Bissell Carpet Cleaner for å rense Møbeltapetsering

Bissell produserer en rekke av støvsugere og teppe rengjøringsmidler som er tilgjengelige i hjemmet detaljhandel, utstyrs- og varehus samt på nettet. Mens utviklet for å fjerne inngrodd skitt fra tepper, kan du også bruke vedlegg og verktøy for å rense møbeltrekk. Prosessen med å rense møbeltrekk med en Bissell teppe renere er ganske enkel, men bør bare gjøres av en voksen på grunn av bruk av elektrisitet og varme rengjøring formel.

Bruksanvisning


•  Undersøk koden på møbeltrekk. Hvis produsentens tag har "W" eller "WS" skrevet på den, fortsette med å bruke Bissell å rengjøre. Hvis koden sier "X", "S" eller "Dry Clean Only," ikke bruk Bissell å rengjøre elementet fordi det kan føre til skade. Unngå å bruke Bissell teppe renere på fløyel eller silke.

•  Ta beholderen ut av Bissell teppe renere og fyll tanken med varmt vann. Åpne formel tanken og fyll med Bissell rengjøringsmiddel. Satt begge tankene tilbake til rengjøring renere.

•  Vri "Custom Clean" ringe til "Normal Clean" for de fleste møbelflater eller "Light Clean" for ømfintlige plagg og tekstiler. Snu "Klar Tools" ringe til "Vedlegg".

•  Koble Bissell inn i en stikkontakt og slå på varmeapparatet og strømbrytere. Vent i minst ett minutt for den innebygde varmeapparatet å varme opp vaskemiddelet.

•  Fjern slangen fra teppe renere og fest rengjøringsverktøyet til slutten. Velg et lite synlig område av møbeltrekk og klemme på avtrekkeren på renere å spray litt rengjøring formel på området. Bevege renseverktøyet over området for å suge opp formelen. Vent et par minutter for å se etter farge standhaftighet eller andre spørsmål før du fortsetter å rengjøre resten av møbeltrekk.

•  Spray rengjørings formel over møbeltrekk overflaten og flytte rengjøringsverktøyet i en frem og tilbake bevegelse over det fuktige området. Gjenta over hele overflaten som skal rengjøres.

•  Slå av og koble teppet renere når du er ferdig. Returnere slangen til enheten, sett rengjøringsverktøyet tilbake på vakuum og tømme ut tanken.