Hovudside

Hvordan Wire Innfelte taklamper

by Walther

Hvordan Wire Innfelte taklamper

En lysdesign for et rom kan utnytte flere typer belysning og inventar. Lagdeling typer belysning kan tillate deg å endre den generelle atmosfæren og stemningen i rommet. En stor stue kan inkludere innfelte lys som dekker hele taket for bruk som generell belysning. Når de innfelte taklamper er installert, de trenger en strømforsyning. Kraften fra en eksisterende lysbryter er ofte svaret. Når du har valgt strømforsyningen sted, kan du begynne ledningsnett dine innfelte taklamper.

Bruksanvisning


•  Mål avstanden mellom hver innfelt lysarmatur koblingsboks på loftet. Kutte lengder av 12-2 ikke-metalliske elektrisk kabel som er lik de målinger pluss 18 inches, for å tillate ledningene med en dual NM trådkutter / stripper.

•  Fjern koblingsboks dekker festet til de innfelte lysarmaturer. Trykk på fanen holder dekselet til koblingsboksen med tommelen, og trekk av dekselet.

•  Sett den ene enden av en lengde på 12-2 NM gjennom en knockout på koblingsboksen, som begynner på innfelt lysarmatur lengst fra lysbryteren. Sett den andre enden av NM gjennom en knockout i koblingsboksen på den neste lengst lyset fra bryteren. Fortsett å legge til NM-kabel fra en koblingsboks til den neste til du kommer til lampen nærmest bryteren.

•  Strip 4 til 6 inches fra den ytre isolerende kappe på NM kabelen inne hver innfelt lysarmatur koblingsboks. Fjern 3/4-tomme av isolasjon av hver sort og hvit ledning fra innsiden av NM-kabelen på hver boks.

•  La ledningene for innfelt lysarmatur nærmest bryter koblet fra, og begynne kabling de resterende innfelte lysarmaturer.

•  Koble til alle svarte ledningene sammen inne hver koblingsboks ved å vri en rød tråd kontakt på sine ender. Gjør det samme med alle de hvite ledningene inne hver koblingsboks.

•  Koble til alle nakne kobber jordkabler inni hver innfelt belysning koblingsboks til den grønne jordledningen, ved hjelp av en annen rød tråd kontakt. Bart kobber jordkabler er en del av NM-kabel, mens den grønne jordledningen er en permanent del av innfelt belysning ligaen. Bytt ut innfelt belysning koblingsboks dekker på hver boks.

•  Slå av sikringen i hovedbryterpanelet som gir strøm til eksisterende lysbryter i rommet.

•  Fjern skruene som holder dekkplate på eksisterende lysbryter. Trykk på en spiss fra en to-spiss tester til en ledning festet til en skrue på høyre side av bryteren, deretter på den andre spiss til metall. Hvis testeren vil ikke lyse, er kraften ordentlig koblet fra. Gjenta testen for den gjenværende ledning festet under det resterende skruen på høyre side av bryteren.

•  Fjern skruene fra den eksisterende bryteren holder det til bryterboksen. Løsne messing skruene på siden av bryteren, fjerne ledninger fra under dem, og setter bryteren til side.

•  untwist wire kontakter inne i eksisterende bryterboks, holder de hvite ledningene sammen og de ​​nakne kobbertråder sammen. Trekk sett med ledninger fra hverandre, og fjern skruene som holder bryteren boksen i veggen. Trekk forsiktig bryterboks fra veggen for å unngå å skade eksisterende ledningsnett. Hvis boksen er spikret inn, plasserer et stykke tre eller heavy-duty skrutrekker inne i boksen. Traff tre eller skrutrekker med en hammer for å banke boksen fra neglene og trekke den fra veggen.

•  Plasser malen som fulgte med dobbel-gjengen "gamle-arbeid" boksen over eksisterende hull i veggen. Spore rundt den "gamle-arbeid" mal på veggen, og nøye klippe langs sporlinjer med en gips sag for å utvide den eksisterende bryteren plassering.

•  Sett en ende av NM-kabelen inn i innfelt bolig koblingsboks nærmest bryteren. Gjenta ledning stripping og ledningstilkoblinger som i trinn 4 og trinn 6. Trekk kabelen over loftet, ned gjennom veggen og ut bryteren plassering.

•  Sett den eksisterende ledningsnett og den nye NM-kabelen fra innfelt lys gjennom knockouts i baksiden av dobbel-gjengen "gamle-arbeid" bryterboks. Skyv boksen i veggen og slå skruene på forsiden av den "gamle-arbeid" boksen, klem den til veggen.

•  Strip den nye NM-kabelen fra den innfelte lys inne i dobbel-gjengen bryterboks som i trinn 4. Lag to svarte pigtail ledninger ved å kutte to seks-tommers lengder av 12-gauge solid svart THHN elektrisk ledning, og stripping 3 / 4- tomme av isolasjon fra begge ender av begge 6-tommers ledninger.

•  Tvinn en rød tråd kontakten på den svarte strømledningen for å koble den til både 6-tommers musefletter. Strømledningen kobles tilbake til effektbryter i hovedbryter panel.

•  Koble til alle hvite ledningene sammen inne i den nye dobbel-gjengen bryterboks ved å vri en rød tråd kontakt på alle tre ledninger. Gjenta tilkobling for alle tre nakne kobbertråder.

•  Wrap den sorte pigtail kabelen rundt den nederste messingskrue på høyre side av den originale bryteren. Pakk den sorte ledningen fra den opprinnelige ligaen rundt toppen messing skruen på høyre side av bryteren, og trekk til skruene. Gjenta tilkoblingene for de rester pigtail og den sorte ledningen fra innfelt lys med en ny, single-pol lysbryter.

•  Skyv alle ledninger inn i dobbel-gjengen bryterboks. Fest de to lysbrytere til toppen og bunnen av boksen med skruene som følger med bryterne. Dekk til brytere og bryterboks med en dobbel-bryteren vegg plate.

•  Slå strømbryteren på innsiden av hovedbryterpanelet for å levere strøm til den opprinnelige ligaen og de ​​innfelte lys.