Hovudside

Hvordan bli kvitt Rat Hekker i Walls

by Walther

Hvordan bli kvitt Rat Hekker i Walls

Rotter har plaget menneskeheten i århundrer. De kan bære sykdom som svartedauden, og ødelegge infrastrukturen når de gnage gjennom vegger, ledninger og rør. Rotter kan desimere mat kilder, fordi selv en nibble kan gjengi en hel container uegnet for konsum. Iverksette tiltak for å begrense og eliminere angrep hvis en rotte befolkningen har satt opp et fellesskap i deg huset.

Bruksanvisning


Tetting Off inngangspunkter


•  Gå rundt omkretsen av ditt hjem for å avgjøre en oppføring peker rottene kan ha brukt. Disse innganger inkluderer hull i vegger, åpne vinduer, ventilasjonssjakter, avløpsrør og åpninger for elektriske ledninger. Rotter kan passe gjennom 1/2-tommers hull. Hull i vegger kan tettes med mørtel blandet med bakken glass. Ventilasjonssjakter kan sikres ved å dekke dem med metallrist.

•  Forsikre deg et kart over huset ditt. Sjekk innsiden av huset ditt, og merk eventuelle hull som kan ha blitt forårsaket av en gnager. Plassere crumpled opp bitene av papir i hullene.

•  Sjekk ditt hus etter en dag; se om papiret har blitt flyttet. Hvis papiret har flyttet, er gnagere aktivt reiser gjennom det hullet. Forsegle hullene med mørtel og malt glass. Kom tilbake om en dag å sørge for at alle hullene er godt forseglet.

Killing the Rat Nest


•  Fest alle matvarer i huset ditt ved å plassere dem i lukkede beholdere. Ikke la noen mat ut. Bruk aluminiumssøppeldunker med strikk bånd for å sikre dem. Rengjør huset til noe rottene kan bruke til mat. Kaste ut noen matvarer rottene kan ha rørt.

•  Sett fellene. Bruk standard rotte feller med ost. Plasser disse fellene på kjøkkenet, og i områder der du mistenker rotter er ute og reiser. Lå feller langs vegger med avtrekkeren som vender mot veggen. Bruk ikke gift. Giften forlater rotne rotter inne vegger.

•  Tenk å kalle en profesjonell hvis du ikke klarer å håndtere angrep selv.

Tips og advarsler


  • Berører aldri rotter med bare hendene. Bruk vernehansker og beskyttelsesmaske.