Hovudside

Hvordan Bleed en Propan Tank

by Walther

Hvordan Bleed en Propan Tank

Blødning en nylig kjøpt propantanken er viktig, særlig for å kvitte seg med eksisterende luft som ble ført inn i tanken for forsendelsesformål. En propantank med luftoverskudd vil ikke fylle ordentlig og kan også være farlig på grunn av en økt tilbøyelighet til å ruste og forringes. Her er noen trinn du kan ta for å blø skikkelig en propan tank.

Bruksanvisning


•  Ta på hansker og vernebriller før blødningen din propan tank. Propan er etsende og kan forårsake skade på hud eller øyne, så beskyttelse iført anbefales. Sjekk din propan tank for eventuelle skader, inkludert rust eller lekkasjer før blødning, for å sikre at det er uskadet og trygt å blø og fyll.

•  Bruk en dobbel tilkobling ventil og koble propan tank du ønsker å blø til den viktigste kilden til propan og deretter åpne lufteventilen på propantanken og deretter på drivstoff kilde.

•  Lukk ventilen på hoved propan kilde når propan, i en hvit væske dampform, begynner å utvise fra lufteventilen, deretter stenge ventilen på den nylig blødde propan tank. Beholderen er nå klar til å bli fylt med propan.