Hovudside

Mold Inspeksjoner Når du kjøper en bolig

by Walther

Inspisere et hjem for en mold infestation før avslutte et hjem salg for å hindre fremtidige, mer alvorlige problemer. Som muggsporer vokse, kan de føre til større helseproblemer og mer omfattende reparasjoner i huset for å bli kvitt din hjemme av det. Hvis du vet hva du skal se etter, kan du utføre din egen mold inspeksjon, eller få profesjonell hjelp hvis du ikke føler deg kvalifisert.

Hvorfor Mold er et problem


Mold er ikke alltid lett å oppdage, så det kan komme i en rekke farger, inkludert svart, hvit, grå og grønn. Den kan overleve i noen fuktig sted, og kan skjule mellom vegger, under gulv og tak og i kjellere eller loft. Hvis du er utsatt for muggsporer, kan det føre til helsemessige forhold, inkludert allergier og irritasjon som påvirker øyne, nese, hud, hals og lunger. Noen typer muggsopp produsere mykotoksiner, en sopp som er giftig for dyr og mennesker. Mykotoksiner kan forårsake anfall, utslett, luftveisproblemer og ekstrem trøtthet hvis du blir utsatt for dem.

Utføre din egen Inspeksjon


Til å utføre din egen mold inspeksjon, se etter vann i kjelleren og vann merker på noen vegger. Se etter lekkasjer rundt rør og vann eller vann merker rundt vinduer eller tak. Sniff for muggen lukter på bad, kjellere, kjøkken, vaskerom eller andre områder med avløp. Hvis du kjøper en nyere hjem, spør om det ble bygget med syntetisk stukkatur, også kalt Utvendig isolasjon og Finish System. Hvis feil installert, det kan felle fuktighet og produsere mold vekst innenfor murene. Spør selgeren på forhånd for å avsløre eventuelle vann eller mold problemer han vet om.

Få profesjonell hjelp


Spør hjem inspektør for å se spesielt for mold problemer og inkludere eventuelle tegn til mugg i inspeksjonsrapporten. Hvis du fortsatt har mistanke om hjemmet kan ha en skjult mold problemet, leie profesjonell hjelp til å teste hjemme. Konsultere International Association of Certified Indoor Air Consultants å finne en fagperson som tilbyr mold testing tjenester. En profesjonell mold testing selskapet kan teste luften i hjemmet og ta prøver fra innsiden av murene.

Kjøpe et hjem med Mold


Før inspeksjon, angi en inspeksjon beredskap som tar for mold. Hvis formen er oppdaget, forhandle fjerning av mold med selgeren før avslutte salgskontrakten. Inspeksjons beredskap kan gi deg noen lønnsforhandlinger rom, som du kan be om en lavere salgspris eller selv gå bort fra salg i stedet for å kreve at selgeren for å fjerne mugg. Få estimater før du kjøper eiendommen for å finne ut hvor mye det koster å fjerne mugg samt fikse formen kilde. Avgjøre om det er verdt å kjøpe eiendommen til en lavere pris, eller hvis prisen du ville investere i mold fjerning og reparasjon ville overstige prisforskjellen.