Hovudside

Hvordan Kast Parafin

by Walther

Hvordan Kast Parafin

Mens det kan være fristende å kaste uønsket parafin i avløpet eller i en kloakk utenfor, gjøre det skader miljøet. Mange regioner aksepterer ikke flytende eller drivstoffbasert avfall for søppel samling, heller. Sjekk med ditt lokale eller regionale farlig avfall samling anlegget om alternativer for avhending av fyringsoljer; detaljene varierer fra område til område, så husk å sjekke med ditt byrå for aksepterte deponeringsmetoder, datoer og steder. Noen regioner utpeke bestemte datoer for å snu i husholdningenes farlige avfall.

Bruksanvisning


•  Gå til en bensinstasjon og spør en parkeringsvakt om stasjonen godtar uønsket parafin for avhending. Hvis de ikke gjør det, spør om de vet om andre som kan, eller om de vet om den godkjente innsamlingsmetode i ditt område. Bensinstasjoner forkaste motor olje, bremsevæske og andre materialer som krever spesifikke avfallsdisponering, slik at de kan være klar over alternativer for nærliggende beboere også.

•  Les ditt lokale myndighetenes nettside side om avfallsinnsamling, og deretter se etter alternativer om husholdning farlig avfall. Parafin er ansett som en husholdning farlig avfall. Hvis det ikke blir gitt noen valg, ringe byrået eller regional avdeling håndtering avfall pickup; en representant vil vite hvordan du skal kvitte akseptert i ditt område.

•  Hell den uønskede parafin til et drivstoff-godkjent ren beholder, tydelig merket "parafin", hvis den ikke allerede er i en slik beholder. Ikke bruk en gammel container som tidligere lagret bensin eller andre stoffer, fordi en kjemisk reaksjon kan forekomme.

•  handlekurv parafin til godkjent avfalls plassering under timer anlegget er åpne for å ta kasserte materialer. Sikre parafin container er stabil mens du transportere det, så det renner ikke i bilen.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke klarer å finne ut hva de skal gjøre med parafin etter å ha besøkt en kommunal nettside eller spør en servicerepresentant stasjonen, ringe rådhuset eller søppel samlingen byrå. Begge parter bør kunne gi deg informasjon om byrået som håndterer husholdnings farlig avfall.
  • Ikke bland parafin med andre husholdnings farlig avfall eller brensel, selv om du skal kaste dem på samme tid. Butikk parafin unna varmekilder og direkte sollys for å unngå brann.