Hovudside

Hvordan holde en inground basseng Stengt i sommer

by Walther

Hvordan holde en inground basseng Stengt i sommer

Svømmebassenger krever vedlikehold, konsekvent hardt arbeid og penger. På grunn av dette er det ikke uvanlig for pool eiere til å vurdere å holde sine bassenger stengt om sommeren. Men husk: Re-åpning av bassenget etter å sitte stille hele sommeren kan koste mer i tid og penger enn bare omsorg for det som om det var åpne for aktivitet, ifølge Allexperts.com. Leaving et basseng stengt med pumpene off kan forårsake enorme mengder bakterier og alger til å vokse på grunn av stagnasjon av vannet og den ekstreme varmen av sommeren. Så hvis du ønsker å holde en inground bassenget stengt for sommeren, bør du ta vare på den som om den var åpen.

Bruksanvisning


•  Fjern bladene fra toppen av overbygg ved hjelp av et blad netto. Fjern overbygg og skyll den av med en spray slange. Tørk overbygg ved å la det bare lufttørke. Brett opp overbygg og lagre den i et skur eller garasje.

•  Fyll bassenget til sin rette nivå og fjerne eventuelle elementer, for eksempel fryse plugger, som ble installert når du vinterisert bassenget.

•  Shock bassengvann ved å legge den foreslåtte beløpet av klor til en bøtte og fylle bøtta med vann. Hell klorblandingen inn i den dype enden av bassenget. Bruke klor justering diagrammet i Resource delen for å finne den riktige mengden av klor for å bruke til "sjokk" bassenget.

•  Inspiser filter for skader og slå filtreringssystem på, la filtreringssystem kjøre kontinuerlig i to til tre dager. Slå av pumpen over natten slik at døde alger å bosette seg. Bruke et basseng vakuum for å fjerne alger fra vannet og snu filtreringssystemet igjen.

•  Juster klornivået til 1,0 til 3,0 ppm ved enten å legge mer klor for å øke nivåene eller legge til en klor neutralizer å senke nivået av klor i bassenget. Juster pH-verdien i vannet til ca. 7,4 til 7,6 ved tilsetning av soda for å heve pH eller saltsyre for å senke pH. Legg et basseng klare og la vannet fortsette å filtrere for ytterligere 24 timer.

Tips og advarsler


  • Hvis du har et solid overbygg, bruk en pumpe for å pumpe ut overflødig vann.
  • Overvåke basseng klor, pH og klarhet hver dagene og justere etter behov.
  • Filtrere bassenget cirka åtte timer om dagen for resten av sommeren.