Hovudside

Hvordan få Facial voks ut av Carpet

by Walther

Hvordan få Facial voks ut av Carpet

En glob av ansikts voks fast i teppet later en fettete flekk som tiltrekker seg smuss og rusk. I likhet med andre typer voks, inneholder ansiktsvoksoljer som absorberer inn i teppet fiber. Igjen uten tilsyn, kan flekken bli sittende fast til bunnen av sko og spores over tepper. Fjerning av ansikts voks stoffet er viktig å få resten av flekken ut av teppet fiber. Forsiktig fjerning hjelper deg å unngå å spre flekken eller skade teppet i prosessen.

Bruksanvisning


•  Skrap ansikts voks stoffet nøye fra teppet med kjedelig side av et bord kniv. Tørk den fjernet voks på et papirhåndkle og fortsette å fjerne voks.

•  Varm klærne jern til laveste varme innstillingen. Lå et papirhåndkle over gjenværende ansikts voks fast i teppet. Still oppvarmet jern på toppen av papirhåndkle i tre til fire sekunder om gangen for å smelte voksen i papirhåndkle. Bytt til et rent papirhåndkle og fortsette å bruke jern for å fjerne de resterende ansikts voks til det ikke mer voks blir absorbert inn i håndklær.

•  Kombiner 4 ss. rubbing alkohol med 1 ss. for bordsalt i en bolle. Dypp en ren svamp i alkohol og salt løsning og klatt fett flekken igjen etter ansikts voks. La saltoppløsningen tørt i teppet som det absorberer fett.

•  Støvsug teppet for å fjerne saltet.