Hovudside

Trenger jeg Termite beskyttelse i Florida?

by Walther

Termitter trives i varme, fuktige forhold. Floridas klima er ideelt for dem. De tre hovedtyper av termitter funnet i Florida er drywood termitter, dampwood termitter og underjordiske termitter, selv om det er mange andre varianter. Florida Department of Agriculture og forbrukertjenester anbefaler Florida beboere å ha termitt beskyttelse, selv om mange Floridians betaler ikke akt.

Spørsmål


Når du ansetter en bedrift å gi termitt beskyttelse i Florida, spør mange spørsmål. Pass på at selskapet er lisensiert. Hvis du er i tvil om selskapets kvalifikasjoner, ta kontakt med Florida Division of Environmental Services. Spør om trening og kvalifisering av myggfelle som vil komme inn i ditt hjem. Finn ut om deres arbeid er garantert, og hvilke typer av termitter er dekket under garantien. Sjekk kontrakten nøye for å fastslå ansvar for eventuelle reparasjoner som trengs på grunn av termitt skader etter behandling.

Forebygging


Det er ting du kan gjøre for å minske sjansene for termitter i ditt hjem. Se om det lekker vann fra klimaanlegg, rør eller andre kilder. Pass på at det er ingen stående vann på taket ditt. Holde takrenner og nedløpsrør flyter fritt. Bruk minst tre mulch rundt plantene dine. Drenere eventuelle stående vann. Fjern eventuelle rester og stubber som er i nærheten av hjemmet, og ikke hoper veden opp i nærheten av stiftelsen. Sjekk skjermen på din utenfor vents for skade og hvis du ikke har skjermer på vents, få dem.

Varselskilt


Vær oppmerksom på faresignaler. Hvis du ser en sverm av bevingede insekter rundt hjemmet ditt, kan de være termitter. Hvis du legger merke til hauger av kasserte vinger nærheten din foundation, kan det være en indikasjon på termitter. Gjørme på utsiden av hjemmet ditt kan også bety termitter. Hvis du mistenker et problem, ringe en profesjonell umiddelbart. En termitt koloni kan gå gjennom en halvkilo tre hver dag. Ditt hjem er en svært viktig investering for å ta noen sjanser.

Kontrakter


Nye boliger i Florida er har hatt insektmiddel brukes under byggeprosessen. Utryddelsen Selskapet vil deretter utstede en beskyttelse kontrakt til byggherren, som deretter overfører det til hus. Det er garantert for ett år. The Exterminator vil da være i kontakt med hus for å fornye kontrakten og på nytt insektmiddel. Hus har muligheten til å fornye med samme selskap i fire år.

For Å Konkludere


Termitt beskyttelse er inkludert på nybygde boliger i Florida, og anbefales for alle andre. Termitter spiser treverk og jord, og Florida klima er ideen for deres overlevelse. Se etter tegn, holde hjemmet fri for stillestående vann, og ta kontakt med en profesjonell om termitt kontroll.